reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

Dziewczyny gratuluje udanych wizyt :)

Bridget 7w+1d a meczy około tygodnia juz.

Maryqska witaj i gratulacje :)

Ja od 4:30 walczę z Mdłościami [emoji123] oczy mi sie kleją ale jak sie klade jest 10x gorzej [emoji58][emoji58][emoji58][emoji58]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Maryqska ja juz chyba spróbowałam wszystkiego [emoji85] i nic jedyne co lekko łagodzi z rana zanim wstanę to wafle ryżowe i woda ale na chwile [emoji58] śmieje sie do mojego B ze rośnie nam mała wredota po tatusiu [emoji2]

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom

Może zapytajcie swojego gina o czopki ?
Ja wczoraj dostałam czopki odbytnicze na recepte i powiedziała ze mam zacząć stosować jak bedę miała bardzo dużo mdłości dzisiaj z rana zażyłam bo oczywiście obudziły mnie wymioty i mdłości i powiem wam ze mineły już 3 h a ja się lepiej czuje .. Moze wkoncu to pomoga :)

przede mnie dlugi weekend, w koncu troszke odpoczne I bede miec czas tylko dla siebie.
I kupie sobie chyba pierwsze ciazowe spodnie z gumka zeby babla nie sciskac ciasnymi jeasami ;)

Brzusio wspolczuje wymiotow[emoji53]
Ja to chyba bym juz siedziala i plakala z bezsilnosci heh.

Kolorowa mama tez tak mialam wczoraj obudzilam sie nad ranem i tak mnie meczylo ze zasnac niemoglam heh...

Cześć dziewczyny byłam u lekarza z tymi planieniami i wszystko jest w porządku. Na wszelki wypadek dostałam duphaston. Niestety nie widać jeszcze serduszka ale bobas ma niecałe 2 mm wiec podobno jest za mały. W poniedziałek pojde raz jeszcze:) cieszę sie bo miałam juz stracha. A plamienia ustały i dzis w porządku. A jak u was moje styczniówki kochane:)*

reklama
Do góry