reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

reklama
HappyBabyMama kurde niewiem jak Tobie pomoc, ale moze faktycznie herbata mietowa?

No ja do dentysty zaczelam chodzic kolo 3 lat, mialam wtedy usuwane zeby tez pamietam, ze trzymali mnie na sile i rwali:/

Wiecie co wiem ze trzeba powiedziec ze sie jest w ciazy, daja troche slabsze znieczulenie...a ze bylo tam juz zapalenie to bolalo strasznie...

Co do meza powiem Wam ze moj to skarb, i mam wyrzuty ze niejestem bardziej czula dla niego...ehhhh
Musze sie poprawic, w domu sprzata, wczoraj wyszorowal cala lazienke, myje podlogi jak trzeba...
Gdy cos sie dzieje to rozmawiamy, to u Nas dziala;)

Witam Was kobitki długo się nie odzywałem ale co chwilę cis teraz w sobotę jedziemy nad morze na 2 tyg wiec nie wiem jak Was nadrobienia tyle piszecie... u mnie wszystko ok dzisiaj 15 tydzień się śmieje Kleofas(tak z mężem mówimy do brzucha) co raz bardziej się wierci. Ja się czuje super nic mi nie dolega jedynie co musze tez się udać do dentysty bo coś się dzieje ale dopóki nie boli czekam [emoji5]
Anula0000 powodzenia na badaniach trzymam kciuki i w ogóle za wizytujace dzisiaj.
Co do mężów partnerów itp. współczuję Wam ja na całe szczęście nie mam co narzekać i mimo jakoś bzdurnych kłótni stwierdzam że takiego męża jak ja mam to ze świeczka szukać. Idę się dalej pakować bo w piątek juz szwagier i szwagierka( która z reszta też jest w ciąży ma termin na grudzień wiec fajnie jak to się mówi w kupie razniej[emoji6]) z dziećmi przyjeżdżają a w sobotę jak z reszta co roku jedziemy całą familią na upragniony urlop oby pogoda dopisała.

Napisane na GT-I9515 w aplikacji Forum BabyBoom

Napiłam sie herbaty z cytryna bo nic innego w domu nie mam ale udało mi sie po tym zwymiotować- niestety nie wszystko wiec dalej cierpię. Masakra!
Dzieki za rady spróbuje jescze z cola bo chyba mam.

Weronika super ze masz 2 tygodnie wakacji:) baw sie dobrze i odpocznij.
Anula ja teraz zakumalam ty chcesz wracać komunikacja miejską po amnio? Wez tego meza albo palnij albo mu wytłumacz jakie to badanie jest poważne. No co za dureń - przepraszam ale no kur..a to nie jest badanie krwi albo nasikanie do kubka! Jedź taksówka. PrEciez ty nie mozesz potem sie przemęczać tylko musisz leżeć i żadnego wysiłku! Kurde wkurzają mnie juz ci wasi mężowie no! No ale nic jak nie masz pomocy to dbaj prosze o siebie po tym badaniu. Nic nie rób w domu tylko te trzy dni leż odpoczywaj oglądaj komedie romantyczne i sie relaksuj. Daleko masz do tego lekarza? Trzymaj sie kochana i na pewno wszystko bedzie dobrze. :)
A ja sobie umieram dalej... Juz nigdy nie spojrzę na ryż!
Jeszcze ten upał cholerny. Ale jutro juz montują nam w mieszkaniu klimatyzacje wiec juz upał nie bedzie mi straszny:)

@HappyBabyMama jak chcesz zwymiotowac to napji sie slonej wody, jak sie strulas to lepiej zwymiotowac.
Jak chcesz sproboeac strawic to mieta albo cola.
Co do dentystow to ja wpadalam w histerie na samo słowo dentysta, po tym jak jedna rzezniczka dwie godziny mi zeba próbowała wyrwac z podwojnym znieczuleniem a I tak bolalo bo zle to znieczulenie dawala.
Trafilam potem do takiej co dobrze mi dała znieczulenie I wyrwala w pół minuty, bez bulu.
Teraz chodze zanim zacznie bolec a dentystke mam taka ze zasypiam na fotelu.
Dentysta nie musi bolec, ale czasem trzeba poszukac takiego który jest naprawde dobry.
I nie leczyc zebow z zapaleniem bo żadne znieczulenie nie zadziala.
Najpierw antybiotykiem zaleczyc zapalenie, potem dopiero leczenie zeba.

reklama
Co do kłótni z mężem to my też się kłócimy ale potem godzimy w bardzo przyjemny sposób nasze ciche dni nietrwały dłużej niż 24 godziny.Mam go naprawdę wspaniałego i kochanego .
Dentysty nie nawidzę boje się nawet z dziewczynami idzie mąż bo ja nie mogę
Anula trzymam kciuki będzie wszystko ok.A ja dzwoni i dzwonie do przychodni zapytać sie czy są wyniki z krwi a tam nikt nieodbiera.

Do góry