Mogą przedłużyć jak najbardziej, ale niestety nie muszą...bo nie mają takiego obowiązkuja mam umowę do lutego 2017mam nadzieję, że nie wyląduje na zasiłku macierzyńskim. Chyba mogą mi przedłużyć umowę podczas urlopu macierzyńskiego? czy nie?
![Sad :sad: :sad:](https://www.babyboom.pl/forum/styles/default/xenforo/smilies/square/sad9cd.gif)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mogą przedłużyć jak najbardziej, ale niestety nie muszą...bo nie mają takiego obowiązkuja mam umowę do lutego 2017mam nadzieję, że nie wyląduje na zasiłku macierzyńskim. Chyba mogą mi przedłużyć umowę podczas urlopu macierzyńskiego? czy nie?
POPRAWKA-pracodawca zatrudniający powyżej 20 osób wypłaca ci L4 przez cały okres...rozumiem , że masz umowę do listopada?....więc pracodawca musi Ci ją przedłużyć do dnia porodu...jeśli pójdziesz na zwolnienie to przez pierwsze 33 dni płaci pracodawca, a potem Zus....ale jeśli pracodawca zatrudnia w firmie więcej niż 20 osób to przez 14 dni wypłaca Ci l4 a potem przejmuję Cię Zus....a po urodzeniu dziecka będziesz dostwać zasiłek macierzyński z Zusu w wysokości 1000zł przez 12 miesięcy
Tak ale płaci o tyle mniej zus-u za innych pracownikow. Wiec jako tak kosztu nie ponosi.POPRAWKA-pracodawca zatrudniający powyżej 20 osób wypłaca ci L4 przez cały okres...
no tak...później jakoś rozlicza się z zusem przy składkachTak ale płaci o tyle mniej zus-u za innych pracownikow. Wiec jako tak kosztu nie ponosi.
ja stosuję tą dietę od 6 tygodnia ciąży ...nie jest tak źlea I jeszcze mi sie przypomnialo niestety po raz drugi bede sie bujac z cukrzyca ciazowa, ale to bylo do przewidzenia..
od jutra przechodze na diete cukrzycowa..bleee.
ale dzisiaj jescze zjem cos dobrego![]()