reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamy 2017 r.

widze, ze powstaja nowe watki, boszz, nie ogarniam, jakos automatycznie wchodze na ten glowny, nasz
mam pytanie co z watkiem zamknietym, czy bedziecie/my tylko tam pisac?? podzielimy sie?? czy jak??

reklama
Marlena super ze wszystko super.Nie zamykajcie Wątku bo naprawe tu jest ok i uwielbiam tu zaglondac.
Natalijka my mamy zamiar jechać 4 lipca bo mąż ma wtedy urlop.
Dziewczyny ja tak sobie mysle ze kiedys ktos mi mówił ze przy 3 cc podwiązują jajniki i ja chyba sie zdecyduje .Ta pani doktor do której chodze pracuje w szpitalu i pradopodobnie ona mi bedzie robic cc wiec sie na nastepnej wizycie musze zapytac .
Maryqska widzimy widzimy opis uroczy ja tez musze sobie taki zrobic ale jakos niemogę tego ogarnąć..

marlena bardzo się ciesze z dobrych wiadomości. moja lekarz prowadzaca tez mi kiedyś stracha napedzila. na początku o tym pisałam jak do was dolaczylam, nie wiem czy pamiętacie. mój lekarz usmiercil mi dzidziusia i wyslal na łyżeczkowanie...

nutka a co do podwiązania jajnikow to oni już tego nie robia. moja kuzynka ledwie przezyla 3 ciaze i cesarkie i prosila o podwiązanie (lekarz jej powiedział ze czwartej ciąży nie przezyje) podczas cc i niestety jej odmowiono. przepisy się zmienily i to jest zabronione. przynajmniej było 4 lata temu.

jeśli chodzi o moje samopoczucie to jest o 100% lepiej. od tygodnia przyjmuje euthyrox i przeszlo mi staszne zmeczenie, wrocily sily .mdlosci nie mam już 2 tydzień :) jutro zaczyna mi się 13tydzien i 0dni.

co do wozkow tez bym obstawiala osobny watek. wczoraj bylam w smyku i ogladalam pojazdy czterokołowe. zachwyciłam się adamexem . wydawal mi się wygodny i był ladny. jestem ciekawa co sadzicie o spacerówkach tej firmy bo ja się w ogóle nie znam które sa wygodne dla dzieci.

Hej ho,

Założyłam wątek wózkowy :) więc doświadczone mamcie chwalcie się jak macie / miałyście wózki i co Wam się najbardziej sprawdziło, a świeże mamcie pytajcie o wszystko :)

Marlena, uff ... cieszę się że wszystko w porządku.

reklama
Ja też budzę się wcześnie..W zasadzie codziennie od 6 już leżę i patrzę w sufit. Pamiętam, że tak samo było w pierwszej ciąży i mam taką uknutą teorię, że pewnie organizm już na etapie ciąży przygotowuje nas do nieprzespanych nocy ;)

Wczoraj miałam dziewczyny bardzo dobry dzień! Przede wszystkim pierwszy raz od chyba 3 tygodni odwiozłam synka do szkoły, bo poczułam się na siłach, później sporo popracowałam i potem pojechałam na show na koniec roku szkolnego :) Najlepsze było jak sobie w trakcie przedstawienia wyciągnęłam kanapkę i jadłam hehe Cały czas muszę coś podjadać, żeby nie czuć się słabo. Jak na ostatnie czasy to mega aktywność wczoraj wykazałam :p
Ciekawe jak będzie dzisiaj :)

Któraś ma dziś wizytę? Jeśli tak to kciukasy trzymam! Miłego dzionka.

Do góry