@Truskaweczka2017 Gratulacje z całego serducha ! Jakie piekne wieści nam niesiesz Cudnie że ci sie udało ! :***
reklama
Gratulacje!teraz na pewno wszystko bedzie dobrze!trzymam kciuki!!Dziękuję za gratulacje :* jesteśmy w szoku bo to wydawało się mało prawdopodobne. z jednej strony strasznie się cieszę a z drugiej okropnie się boję ,że znowu stanie się coś złego...
@KIKI83 u lekarza jeszcze nie byłam, pójdę za ok 2 tygodnie jak skończę 6 tydzień. wtedy pewnie już będzie serduszko
maryqska
Fanka BB :)
@truskaweczka cudowne wieści
Oj jak ja się cieszę, zaglądaj do nas
Pisz jak tam u Ciebie
Kciuki moooooocno zaciskam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Oj jak ja się cieszę, zaglądaj do nas
Pisz jak tam u Ciebie
Kciuki moooooocno zaciskam [emoji110][emoji110][emoji110][emoji110][emoji110]
Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
HappyBabyMama
ela u mnie 2170 kg ale u mnie jest 99 centyl, a u Ciebie?No dzieciątko masz duże ale tak naprawde w 37 tygodniu powinni go pomierzyc i wtedy dają znać czy cesarka bo jescze mały może wyhamować ze wzrostem. A w rodzinie macie duże dzieciaczki?
HappyBabyMama
no to 95 centyl to górna granica ale w porządku. Ela ja mam dziecko giganta ale cały czas się łudze że będzie SN
reklama
Agusia1987
Entuzjast(k)a
eLa2016 ja niestety nie wiem ile ma już maluszek w brzuchu, w 29 tyg miał 1690. Ja jestem zwolenniczką SN ( córkę rodziłam sn) jednak gdyby lekarz stwierdził że SN jest zagrożeniem życia to wybrałabym cc, moja bratowa przez budowę swojego ciała miała problem bo mały się zaklinowal i za nic nie mógł przejść i w końcu zrobili cc ale przed tym musiała trochę przejść :/.