HappyBabyMama
Fanka BB :)
Ja miałam tylko jedna babcie ale nigdy nie był to dla mnie problem jako dla dziecka. Rodzice mi wytłumaczyli co i jak i poprostu przyjęłam to za normę. Miałam najkochansza babcie na swiecie. Niestety juz jej z nami nie ma Mimo swojego młodego wieku jak na babcie bo babcia urodziła moja mame w wieku 17 lat. Najwieksza trauma jaka w życiu przeżyłam to była strata jedynej ukochanej babci.
Ja tez jestem przeciwniczka zrzerania przez dzieci słodyczy. Niestety moja mama ma inne zdanie ma ten temat i pewnie teściowa tez. Ale ja otwarcie bede mowić ze tego sobie nie zycze. A babcie moga swoja miłość inaczej pokazywać niz przynosząc cukiery. I jeszcE mowić rodzicom ze sa złymi rodzicami bo nie pasa swoich dzieci czekoladą - no bez przesady.
Ja tez jestem przeciwniczka zrzerania przez dzieci słodyczy. Niestety moja mama ma inne zdanie ma ten temat i pewnie teściowa tez. Ale ja otwarcie bede mowić ze tego sobie nie zycze. A babcie moga swoja miłość inaczej pokazywać niz przynosząc cukiery. I jeszcE mowić rodzicom ze sa złymi rodzicami bo nie pasa swoich dzieci czekoladą - no bez przesady.