reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Hej!!!
Dziękujemy za życzenia:-)
Gratulacje dla Dziuby.
Ja chcę wrócić do pracy jak najszybciej;-). Mała wtedy pójdzie do prywatnego przedszkola, ale to tylko do września, bo złożymy podanie do państwowego.
Wczoraj mieliśmy imprezkę z okzi 3 urodzinek:-D Byli goście i prezenty, głównie ubranka:-) @ sukienki, 3 bluzeczki i super bluzę na misiu. Od nas dostała kolczyki.
Buziaki dla wszystkich Styczniaczków:-D

reklama
DLA WSZYSTKICH STYCZNIOWYCH SOLENIZANTÓW DUŻO DUŻO ZDRÓWKA RADOŚCI SZCZĘŚCIA I MIŁOŚCI !!!!

prawie nikt tu już nie zagląda .........:-(

składam więc wszystkim solenizantom życzenia urodzinowe nawet nie wiem które z dzieci kiedy ma urodzinki bo mamusie nas nie odwiedzają wogóle!!!

Amelko 100 lat
images

A Celinka zadowolona z przedszkola, chce chodzić i chodzi uśmiechnięta:-) Odpukać ;-)

Ja też podczytuję jeśli jest co.
Wszystkiego naj,naj dla styczniaków!!!!!!!!!Mikołaj miał ciasto w niedz.ubiegłą,babcia narobiła sporo zdjęć ale jak przesyłałam na komp jakoś zniknęły z kompa i z aparatu,ocalały tylko 4-dobre i to.

reklama
Monika widziałam fotki na nk, śliczne:-).
My czekamy z utęsknieniem na jutro, bo w "kokolu" dzień Babci. Dzisiaj dzieci miały robić laurki. Ciekawe jak pójdzie Celince. Tylko obawiam się że znowu jak mała dorwie kredki, to zapomni o wszystkim i nie poleci siusiu na czas:-(
Ale musze się Wam pochwalić Celina od pieluchowana, tak już na 100%:-D Zdarzają się wpadki, bo to początki, ale jest ok.

Do góry