juz jestem...moj olis mial duza szparke a vincent nie ma,z tymze oliverowi to sie wyrownalo jak wszystkie zabki wyszly. Jesli chodzi o przenoszenie do lozek to moj najstarszy mial tzw. toddler bed czyli male lozko taka miniaturka doroslego jak skonczyl 13 mc, oliver 2 latka i cos ze 2 mc a vincent jeszcze w swoim zostanie bo ma caly pokoj urzadzony tak "po krolewsku" i zmienimy jak bedzie gotowy na wszystkie doroslejsze meble, wtedy caly projekt pokoju zmienimy.
reklama
e-stera
Fan(ka)
Oli ma takie łóżeczko , że się robi z niego tapczanik.........................jednak na razie nie zamierzam tego robic , bo on tak się wierci w nocy że by ciągle spadał
ano spadaja, spadaja....male wiercipietki, moj jonathan bardzo dlugo spadal i musialam kilka lat miec taka specjalna barierke bo inaczej lezal obok lozka nawet jak juz byl starszy i dostal loze normalnych gabarytow ciagle byly z nim problemy, dlatego vincenta bedziemy jeszcze trzymac w tym lozeczku co ma, no i zapomnialam dodac ze u nas lozeczka sa bardzo duze, powiedzialabym ze poltora do dwoch razy takie jak polskie....praktycznie 3 letnie dzieci spoko moga jeszcze w nich sypiac....prawda anja??pamietasz jeszcze? ....zreszta, nie po to do jasnej chol....urzadzalam pokoj zeby juz go psuc Dopiero rok minal wiec niech sobie poczeka jeszcze!
Dzis bylo dosc cieplo nawet nie wiedzialam -jak jechalam po poludniu do tego facia to musialam zdjac plaszcz w samochodzie ale przez noc ma temperatura zleciec na dol i sniegu napadac. Takie mokrego z deszczyskiem. Wcale mnie to nie cieszy bo rano mam jechac na spotkanie z jednym klientem i to dosc daleko a pozniej mam zebranie z regionalnym menagerem Niefajny dzien sie zapowiada. PRACOWAC MUSZE eeeehhh....dobra, ide, nadrukujcie mi tu na jutro pliiiiz jak po poludniu wroce to chce miec mila lekturke:-)do kawki...fotki mile widziane tez
Dzis bylo dosc cieplo nawet nie wiedzialam -jak jechalam po poludniu do tego facia to musialam zdjac plaszcz w samochodzie ale przez noc ma temperatura zleciec na dol i sniegu napadac. Takie mokrego z deszczyskiem. Wcale mnie to nie cieszy bo rano mam jechac na spotkanie z jednym klientem i to dosc daleko a pozniej mam zebranie z regionalnym menagerem Niefajny dzien sie zapowiada. PRACOWAC MUSZE eeeehhh....dobra, ide, nadrukujcie mi tu na jutro pliiiiz jak po poludniu wroce to chce miec mila lekturke:-)do kawki...fotki mile widziane tez
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
a czy wasze dzieci też mają takie szpary pomiedzy górnymi ząbkami jedynkami???
na tym zdjęciu dobrze to widac...
takiiiiiiiiiiii uśmiech
ciesz sie ze ma szparke bo jak wyjda stale wieksze zeby to bedzie miec rowne zabki a nie jak moj krzywe potem ... zebym sie mylila ale pewnie beda problemy....
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
ja wiktora nie przestawie na normalne lozko wczesniej niz nie skonczy 2 lat conajmniej, musi umiec bardz sparwnie chodzic, schodzic z lozka itd, moje dziecko jest ciut opoznione wiec niestety ja jak najdluzej bede czekac, pozatym mozna wyjac szczebelki z lozeczka i dziecko tez moze wychodzic.
Witam jestem kolejna styczniowa mamusia,moj synek Filip urodzil sie 5 stycznia w dniu urodzin swojego tatusia wazyl 3800 i mierzyl 59 cm,przyszedl na swiat przez ciecie cesarskie,a to dlatego ze byl leniwy i nie chcial sie odwrocic glowa w dol
e-stera
Fan(ka)
Aga nie pisz ,że Twoje dziecko ciut opóźnione..........po prostu rozwija się innym tempem:-):-)
Ja mam duże łóżeczko 140x70 jest naprawdę spore i ma słuzyć niby do 4, 5 roku życia...zobaczymy
Ja mam duże łóżeczko 140x70 jest naprawdę spore i ma słuzyć niby do 4, 5 roku życia...zobaczymy
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
Witam nowa mamusie :-)
Esti tobie bedzie do 10 roku sluzylo bo Olis drobniutki, a ze moj syn opozniony no moze przesadzilam, ale leniwy i strachliwy to napewno.
Esti tobie bedzie do 10 roku sluzylo bo Olis drobniutki, a ze moj syn opozniony no moze przesadzilam, ale leniwy i strachliwy to napewno.
Anja78
matka superstar
ano pamietem, pierwszy zakup w plandowie to byl wyrko 180/200 jak jeszcze mieszkalam sama,, uznany za szczyt snbiznu i psychozy, po co takiej malej takie lozko lukasz sie wprowadzil to sie niesety ciasniej zrobilo dobrze ze u mamy mam w sypialni przedwojenne lozko 230/200dlatego vincenta bedziemy jeszcze trzymac w tym lozeczku co ma, no i zapomnialam dodac ze u nas lozeczka sa bardzo duze, powiedzialabym ze poltora do dwoch razy takie jak polskie....praktycznie 3 letnie dzieci spoko moga jeszcze w nich sypiac....prawda anja??pamietasz jeszcze? .
dla mnie duze wyrko to podstawa, w malym jak piorkniku klaustofobii bym dostala
spadam robic zupke jak mala soe obudzi to na ploty do kolezanki idziemy
reklama
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
my mamy 160/200 :-) musimy miec dlugie bo J ma 2 metry wzrostu :-)