reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Agnie no to zapraszam do Legnicy na imprezke:tak: Anja, Dziuba, Basia fajne fotki. Dziuba nie tylko Ty jestes w stresie nie zapominaj o mnie, nie ma minuty zebym nie myslala o tym:-(A nas nawiedzili dzis tescie i poszlismy na spacer do parku i ja wiozlam prawie cala droge a jaksie przebudzila to tesciowa wziela ode mnie wozek i Natalia zaczela sie tak potwornie drzec ze wogole bylam w szoku ,poraz perwszy sie wogole darla na spacerze nie moglam jej uspokoic, na rekach zle w wozku tez ale ja polozylam do wozka i wiozlam do domu a ona sie darla az wkoncu usnela z wyczerpania serce mi sie krajalo a doszlismy do auta tesciow i pojechali a my spowrotem na spacerek bo to byla poprostu reakcja mojego dziecka na babcie:-D

reklama
a my wrocilismy z pensylwani- kolejna porcja fotek pod tytulem Dominisia i Pumisia.
Zaraz was laseczki doczytam ... ciekawe co u was ?

Załączniki

• 004.JPG
    004.JPG
    66,5 KB · Wyświetleń: 26
  • 011.JPG
    011.JPG
    71,2 KB · Wyświetleń: 22
  • 010.JPG
    010.JPG
    108 KB · Wyświetleń: 28
  • 012.JPG
    012.JPG
    66,3 KB · Wyświetleń: 21
  • 006.JPG
    006.JPG
    124,3 KB · Wyświetleń: 22
doczytalam i juz zapomnialam co chcialam napisac! ale fajowo ze tak duzo fotek wstawiacie - uwielbiam je ogladac tak jak Pandi.
ja chce mieszkac nad morzem!!!
moze ktos z nowego jorku????
i gdzie do chorery ta wiosna sie podziala w ameryce?

Albi martwie sie o Ciebie kobitko co chwile cos masz z tym trawieniem i wogole :szok:Mili ja mam do Legnicy jakies 50 km z Głogowa wiec strzez sie bo Cie nawiedze i co bedzie:-p:laugh2:Natalka tak krzyczala bo ma zal do babci ze sie tak kloca z drugimi dziadkami i mamci smutno a ona to wyczuwa ..........:sorry2:Pumi foty czaderskie:tak:a tak wogole nie boisz sie mieszkasz w NY????a wogole pogobaja mi sie koszulki " I love NY i serduszko" :-DEsti fajno ze jestes cala w skowronkach nie wnikajmy czemu wieczor z mezusiem byl taki cudny hihi:-ppewnie Cie mocno utulil i stwierdzil ze jestes kochana i nie moze ebz Ciebie zyc!:tak:
wogole to jak Kuba zasnal wczoraj o 22 to obudzil sie o 6.30! jestem mega wyspana:-)ale coza duzo to nie zdrowo bo inaczej mi sie organizm przyzwyczail i teraz mnie meczy sen a pogoda dzis bedzie cudna i znow spacerek walniemy konkretny:-)

:-)Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, bo coś mnie wywalało z BB:wściekła/y:, a wy standardowo naprodukowałyście tekstu :-D
Wiecie mojemu Wojtulkowi to posłuzył pobyt u dziadków, bo od tamtej pory nie ten sam szkrabik jest ( a moze to to magiczne przekroczenie 2 miesięcy?!)...potrafi sam się soba zająć przez jakis czas - a do tej pory to tylko na raczach - sypia w dzien w łózeczku i nie zasypia przy cycu tylko we własnym łózeczku , bez moich staran poprostu któregos dia dałam mu cyca i połozyłam do łozeczka jak jeszcze nie spał i co...usnął sam ....:szok:ach kochany synek
Kurde nie moge wkleic fotek bo za duże :-(

reklama
Agieszka, super zdjęcia, mamy tak samo pomysłowych facetów!! ale Twój luby wygląda tak samo jak mój, jak by pchał... wózek dla lalek!! :laugh2:

mili, nie zapominam o Tobie, ja już dziś powinna dostać okres, normalnie śliny nie moge przełknąć tak sie stresuje, a żadnych objawów na razie nie mam jak bym miala dostać @ :szok:

Do góry