Agnie no to zapraszam do Legnicy na imprezke Anja, Dziuba, Basia fajne fotki. Dziuba nie tylko Ty jestes w stresie nie zapominaj o mnie, nie ma minuty zebym nie myslala o tym:-(A nas nawiedzili dzis tescie i poszlismy na spacer do parku i ja wiozlam prawie cala droge a jaksie przebudzila to tesciowa wziela ode mnie wozek i Natalia zaczela sie tak potwornie drzec ze wogole bylam w szoku ,poraz perwszy sie wogole darla na spacerze nie moglam jej uspokoic, na rekach zle w wozku tez ale ja polozylam do wozka i wiozlam do domu a ona sie darla az wkoncu usnela z wyczerpania serce mi sie krajalo a doszlismy do auta tesciow i pojechali a my spowrotem na spacerek bo to byla poprostu reakcja mojego dziecka na babcie
reklama
G
goscinnie
Gość
Dzisiaj mam coś z niestrawnością i nie mogę zasnąc:-(
a my wrocilismy z pensylwani- kolejna porcja fotek pod tytulem Dominisia i Pumisia.
Zaraz was laseczki doczytam ... ciekawe co u was ?
Zaraz was laseczki doczytam ... ciekawe co u was ?
Załączniki
doczytalam i juz zapomnialam co chcialam napisac! ale fajowo ze tak duzo fotek wstawiacie - uwielbiam je ogladac tak jak Pandi.
ja chce mieszkac nad morzem!!!
moze ktos z nowego jorku????
i gdzie do chorery ta wiosna sie podziala w ameryce?
ja chce mieszkac nad morzem!!!
moze ktos z nowego jorku????
i gdzie do chorery ta wiosna sie podziala w ameryce?
Albi martwie sie o Ciebie kobitko co chwile cos masz z tym trawieniem i wogole Mili ja mam do Legnicy jakies 50 km z Głogowa wiec strzez sie bo Cie nawiedze i co bedzieNatalka tak krzyczala bo ma zal do babci ze sie tak kloca z drugimi dziadkami i mamci smutno a ona to wyczuwa ..........Pumi foty czaderskiea tak wogole nie boisz sie mieszkasz w NY????a wogole pogobaja mi sie koszulki " I love NY i serduszko" Esti fajno ze jestes cala w skowronkach nie wnikajmy czemu wieczor z mezusiem byl taki cudny hihipewnie Cie mocno utulil i stwierdzil ze jestes kochana i nie moze ebz Ciebie zyc!
wogole to jak Kuba zasnal wczoraj o 22 to obudzil sie o 6.30! jestem mega wyspana:-)ale coza duzo to nie zdrowo bo inaczej mi sie organizm przyzwyczail i teraz mnie meczy sen a pogoda dzis bedzie cudna i znow spacerek walniemy konkretny:-)
wogole to jak Kuba zasnal wczoraj o 22 to obudzil sie o 6.30! jestem mega wyspana:-)ale coza duzo to nie zdrowo bo inaczej mi sie organizm przyzwyczail i teraz mnie meczy sen a pogoda dzis bedzie cudna i znow spacerek walniemy konkretny:-)
:-)Cześć dziewczyny, dawno mnie nie było, bo coś mnie wywalało z BB, a wy standardowo naprodukowałyście tekstu
Wiecie mojemu Wojtulkowi to posłuzył pobyt u dziadków, bo od tamtej pory nie ten sam szkrabik jest ( a moze to to magiczne przekroczenie 2 miesięcy?!)...potrafi sam się soba zająć przez jakis czas - a do tej pory to tylko na raczach - sypia w dzien w łózeczku i nie zasypia przy cycu tylko we własnym łózeczku , bez moich staran poprostu któregos dia dałam mu cyca i połozyłam do łozeczka jak jeszcze nie spał i co...usnął sam ....ach kochany synek
Kurde nie moge wkleic fotek bo za duże :-(
Wiecie mojemu Wojtulkowi to posłuzył pobyt u dziadków, bo od tamtej pory nie ten sam szkrabik jest ( a moze to to magiczne przekroczenie 2 miesięcy?!)...potrafi sam się soba zająć przez jakis czas - a do tej pory to tylko na raczach - sypia w dzien w łózeczku i nie zasypia przy cycu tylko we własnym łózeczku , bez moich staran poprostu któregos dia dałam mu cyca i połozyłam do łozeczka jak jeszcze nie spał i co...usnął sam ....ach kochany synek
Kurde nie moge wkleic fotek bo za duże :-(
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
czesc kobitki ja wczoraj caly dzien poza domem wiec teraz wkleje moje fotki
salik_agnieszka
styczniowa mama 08'
c.d fotek:
1- tesciowa
2- chrzesny Wiktora z synem i zona
3- wiktor z balonikem od tatusia
4- Wiktorek
Tak wiec dziuba nie tylko twoj mezus ma takie pomysły
1- tesciowa
2- chrzesny Wiktora z synem i zona
3- wiktor z balonikem od tatusia
4- Wiktorek
Tak wiec dziuba nie tylko twoj mezus ma takie pomysły
reklama
Agieszka, super zdjęcia, mamy tak samo pomysłowych facetów!! ale Twój luby wygląda tak samo jak mój, jak by pchał... wózek dla lalek!!
mili, nie zapominam o Tobie, ja już dziś powinna dostać okres, normalnie śliny nie moge przełknąć tak sie stresuje, a żadnych objawów na razie nie mam jak bym miala dostać @
mili, nie zapominam o Tobie, ja już dziś powinna dostać okres, normalnie śliny nie moge przełknąć tak sie stresuje, a żadnych objawów na razie nie mam jak bym miala dostać @