reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczniowe Mamusie 2008

Ja nadal sie zastanawiam gdzie roczek wyprawic, w domu tez musiałabym stół pozyczyć bo mam ławę a w takiej zwykłej restauracji to juz nie będzie to, nie ma u nas takich specjalnych lokali dla dzieci niestety!
Mój mały je bardzo duzo w ciagu dnia: rano mleko, potem serek, w międzyczasie paluszki, ciastka, owoce, na obiad np.rosołek z kluseczkami albo jakies inne danie i danonka, na podwieczorek kaszka, w miedzyczasie kubuś, oczywiscie paluszki,owoce, przed snem butla mleka i w nocy mleko 1-2 razy!!!! wczoraj w nocy pił co 2 godziny wsałam ledwo zywa!!! i waży 8,5 kilograma moim zdaniem mało, jak skończy rok to powinien potroić swoja wagę urodzeniowa czyli powinien mieć 12 kilo i 150 g bo jak sie urodził to miał 4050. je dużo a mało przybiera na wadze i nie wiem dlaczego???:-:)-:)-(

reklama
Mój miał 3500 jak się urodził a teraz coś ok 9500 więc też nie za wiele.A cały czas coś mieli w buzi. Widocznie taka jego natura szybko spala i tyle.Też bym tak chciała.

moj wiki juz prawie 11 kilo wazy a apetyt teraz ma malutki a zawsze wpierniczal jak glupi (przepraszam za wyrazenie) kumpela go dzisiaj zobaczyla i mowi ze przez tydzien jakos schudl- moze przez chorobe .... hmmm....

reklama
Do góry