reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe Mamusie 2008

esti widze ze mamy takie same foteliki niby fajne ale nic BEZPIECZNE Gabi dzisiaj chwiciła pałak i tez wyszła a juz nie raz zastanawiałam sie czy nie wypadnie górą jak olisek chyba czas schowac te wy nalazki

Ja mam dzisiaj ciezki wieczór nawydzierałam sie na Koko dwa razy juz juz gabi spała a ona mi ją obudziła i co tu dziecko winne???? teraz mam wyrzuty sumienia ale zanim zasneła pogadałam z nią
Gabi szaleje nie chce za nic w swiecie spac RATUNKU

reklama
Myszorka większość dzieci na forum ma takie foteliki:-)
Mój dzisiaj spał tylko 15 minut w dizen a wstal o 6 rano.......ale już śpi.od 15 minut

Masiek wcześniaki przede wszytkim powinno sie szczepić przeciwko pneumokokom, bo są bardziej narażone.....romawiałam z wieloma lekarzami na ten temat.........gyby Oli nie był wczesniakiem i nie przeszedł zapalenia płuc to bym nie zaszczepiła................bo do żłobka nie pójdzie......ale jest wczesniakiem i przeszedł zapalenie pluc więc ja szczepię

Aga to po śwince jest bezpłodnosc;-)

DSC04118.JPG

DSC04127.JPG

DSC04130.JPG

DSC04135.JPG

DSC04098.JPG

zaszalałam dzisiaj z aparatem:-);-):tak::-) a co?

boziiuuu nie pszeszlo mi caly dzien... nadal sie tak czuje jak rano a nawet gorzej bo jeszcze mnie glowa zaczela bolec... lukasz dzis pomaga caly dzien, bawi nicolcie nosi ja bawi sie z nia i nawet ja kapal i oliwkowal i ubieral do spania:tak: a ja nie moge sie ruszac tak mnie kosci bola... a teraz na szczescie nicolke juz ukolysalam i juz zasnela i moze sobie spokojnie mecz poogladac :) pierwszy raz sie tyle czasu corcia musial zajmowac ale na razie nie narzeka ;-)
agus super zdjecia, wikus przecudny a twoj love taki wysoki, moj Ł rowny ze mna i wyglada na chudszego ode mnie hihi:tak:;-):confused:
dawis albi jaki spryciarz:tak:
a olis to sportowiec rosnie, wyczynowiec;-):-)
myszorka sliczne dziewuszki :tak::laugh2:
a ja umierammm....:baffled:

Ostatnia edycja:
hmmmmmmmm nie zazdroszcze złego samopoczucia ale tak usypiania dzidzi przez męzusia nie wiem co musiałoby sie stac zeby sie zainteresował alee co tam bede narzekać tylko sie nakręcam

Wiktor zawsze wygląda świetnie i jest bardzo podobny do tatusia a uśmiech ma równie śliczny co mamusia.
Myszorka dziewczynki są przesłodziutkie.
Esti alez ci wiercipięta rośnie ale i mi tez, zresztą niedługo wszystkie sie przekonamy co nasze dzieci potrafia wyczyniac i trzeba miec oczy w d..ie. Ostatnio skubanca przyłapałam na łapaniu sie poreczy łożeczka i podnoszenia - jak nic niedługo obnizamy łóżko. Jeszcze z tym czekam, bo mnie kregosłup boli to teraz jak bede musiała sie schylac niżej to chyba sie zapłacze.
Kasia kochana ty to mi wyglądasz jakbyś miała grype zołądkową albo jelitową. To nie zawsze trzeba żygac czy miec rozwolnienie.

.....a tak do Siebie to powiem wam, ze mam dzisiaj doła:-(. Czasem i mnie sie nalezy a co. Kurcze stwierdziła, ze jestem gruba. Mam wydety brzuch, sadło na plecach i wielkie ramiona i jak sie zobaczyłam w lustrze w sklepie to nie miałam rozstepów ale taaaaaaaki tłuszcz, ze mało sie nie popłakałam.

Basia a co myślisz o Meridii, ja wiem, ze ona ma śladowe ilości amfy, ale ktory lek na recepte na odchudzanie nie ma tego. Tylko moze coś wiecej o nim mozesz napisac. Wiecej niz na internecie.

zazdroszcze ja jak Go nie ma to i owszem mam zzaparcie a potem miekkne w koncu wiedziałam za kogo wychodze zony mezów lekarzy o ile smae nimi nie sa juz tak maja ciagle same wszytsko na ich głowach

hmmmmmmmmmmm dlaczego?????? ryczec mi sie chce albo dzien albo we mnie TO narasta

ojj dzieki dziewczyny za wsparcie :) nawet nie wiem skad mi sie ta choroba wziela ot tak z rana temp 37,6 i tak caly dzien, kosci bola, ze ruszac sie nie moge i jeszcze kazde dotkniecie za zdwojona sila czuje i mnie boli, i jeszcze jakies skurcze miesni mam czy cos i mi skacza nogi...hmm az smieszne to ... nicola sie obudzila ale ł ja wzial i siedza i mecz ogladaja...a nicola wklada gryzak na stopke i krzyczy :baffled:

reklama
pożarłam tabliczke czekolady zapiłam szklana soczku jabłkowego i chyba pójde spać moze mi sie poprawi????
jutro chciałabym zaciągnąć szanownego M na zakupy butów mi sie chce ale kurde ostatnio tyle kasy przeputalismy i jakos mam dziwne wyrzuty oczywiscie nic sobie nie kupiłam GŁUPIA JESTEM zle mi ............................

Do góry