reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe brzuszki

Napisałam o dodanie nowych dziewczyn, Happy, mamy dużo dziewczyn udzielających się regularnie ale nie dodanych :)

Wszystkie nowe dziewczyny z tego wątku, zapraszam na wątek główny otwarty żebyśmy mogły lepiej się poznać

Link do: Styczniowe Mamy 2017 r.

Co do samego wątku brzuszkowego to zapytałam administratorkę czy byłaby możliwość przyłączenia go do zamkniętego dla prywatności zdjęć. (nie wiem czy jest to technicznie możliwe)

reklama
1470222297796.jpg
hej brzuszki :) dziś zaczynam 18 tydzień :)

Napisane na SM-G903F w aplikacji Forum BabyBoom

Załączniki

• 1470222297796.jpg
    1470222297796.jpg
    48,9 KB · Wyświetleń: 441
reklama
@kolorowaMama super! pamietam dokladnie takie same niespodzianki w pierwszej ciazy. bardzo wczesnie na lezaco wlasnie widac bylo jak nagle sie brzuch 'wybulwia' w jendym miejscu, a tak jest plasciutki ;) az mi nikt nie chcial wierzyc

Do góry