Marcje
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak przyjezdzam do szpitala po raz kolejny, to nie potrafię sklecić sensownie zdania. Z jednej strony się do tego strachu przyzwyczajam, ale za każdym razem mimo wszystko emocje biorą górę. Mam podobnie usg mnie uspokaja,. [emoji4]Bylam puki co 2 razy a to dopiero 13/14 tydzien. Za kazdym razem rycze jak glupia ze to juz koniec.... to chyba normalne. Ale trzeba zyc dalej. Jak mnie uspokoja usg ze wszystko jest ok to staram sie zapomniec.... takie te ciaze sa....
Napisane na SM-T310 w aplikacji Forum BabyBoom
Typowe! Mężczyźni! Zazwyczaj zachowuje się jakby pozjadali wszystkie rozumy. czasem mnie to bawi, ale tylko czasem. [emoji1] [emoji2] [emoji3] heheNo moja droga, u ciebie mąż znawca tematu, a u mnie TEŚĆ! Wychował jedno dziecko, które ma teraz 35lat a mówi mi np.no kobiety w ciąży tak mają, albo 'nie jedź bo tobie jest za ciężko' i wiele bym mogła sypać na przykładów, mój teść to temat rzeka zdrówka!