reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe brzuszki

Tres ja nawet nie zostałam za bardzo poinformowana co jest, doczytałam to na wyniku ze scanu :/ dostałam tylko zalecenie, ze jak zacznę krwawić to mam jechać do szpitala, a kontrola krwiaka bedzie przy okazji połówkowego scanu. Takze czekam do 1 września choć nie wiem czy bie wybrać sie prywatnie na usg w następnym tygodniu.

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Tez bym nie wytrzymała do września. Doskonale to rozumiem. Nawet cie nie poinformowali, nie rozumiem, przecież to strasznie istotne... Dobrze, że nie plamie to najważniejsze :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Waw Tres mam nadzieje, ze juz lepiej, ja przeważnie wchodzę na nasz główny wątek a tutaj taki temat
Trzymaj sie i odpoczywaj
Musi być dobrze

Napisane na iPhone w aplikacji Forum BabyBoom
Lepiej :) krwawienie ustąpiło, dostaje zastrzyki z Cyclonaminy. Boli mnie po tym głowa :/ jedyny minus. Czekamy aż w środku będzie całkiem czysto i pójdę znów do domu :-) dziekuje [emoji7]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry