aniay
Mamy styczniowe 2007 fulltime mum Moderatorka
Wreszcie się odważyłam zrobic sobie zdjęcie (Niefotogeniczna jestem jak niewiem chyba że mam tonę makijażu a to się żadko zdarza)
Zobacz media 717772
Zobacz media 717772
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Lekarz mi wytłumaczył, że z racji tego, że dużo ćwiczylam przed ciąża, mięśnie są na tyle silne, że "trzymają" brzuszek, wiec nie pojawi się tak szybko.O tres widzę że nie jestem sama chyba nawet mnie pobiłaś z tym swoim ciążowym brzuszkiem
Nie wiem czy widziałyście to zdjęcie.
Miesiąc różnicy między tymi dwoma dziewczynami.
Jednak się znów martwię, od 6 rano w szpitalu... :-( plamienie :-(Tres nie martw się tak masz i powinnas sie cieszyć . Ja mam 14 t i mam podobny brzuch do ciebie tylko na dole mam troszke bardziej zaokrąglony
Aniay kurde ale masz piłeczkę super wygladasz fotogeniczna jetes nie gadaj głupot.
O nie. Pisz jak sie masz. Skad te plamienia?Jednak się znów martwię, od 6 rano w szpitalu... :-( plamienie :-(
Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom
Plamienia najprawdopodobniej z krwiaka, którego aktualnie prawie nie widać. Być może właśnie się opróznil. Zaczynaliśmy od tego że krwiak miał 22mmx18mm (a wtedy dzidzi miało 13mm). Dziś na usg krwiak jest tak minimalny, że ma 5mmx2mm a Bobo 7cm. Cisnienie 150/100, no ja się wykoncze, ale Najważniejsze że dzidzi żyje [emoji173]O nie. Pisz jak sie masz. Skad te plamienia?