reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczniowe brzuszki

reklama
O tres widzę że nie jestem sama:) chyba nawet mnie pobiłaś z tym swoim ciążowym brzuszkiem ;)
Lekarz mi wytłumaczył, że z racji tego, że dużo ćwiczylam przed ciąża, mięśnie są na tyle silne, że "trzymają" brzuszek, wiec nie pojawi się tak szybko.
Ja to osobiście zaczynałam się już martwić, ale mam mnóstwo różnych paranoii z racji, że miesiąc przelezalam w zagrożeniu w szpitalu. :)

U Ciebie podobny wiek ciąży?

Nie wiem jak masz Ty, ale mnie już drażni jak ludzie pytają - gdzie ta ciaza.. Heh :)

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

Nie wiem czy widziałyście to zdjęcie.
Miesiąc różnicy między tymi dwoma dziewczynami.

sub-buzz-11904-1468959638-1.png

Tres nie martw się tak masz i powinnas sie cieszyć . Ja mam 14 t i mam podobny brzuch do ciebie tylko na dole mam troszke bardziej zaokrąglony :)
Aniay kurde ale masz piłeczkę :) super wygladasz fotogeniczna jetes nie gadaj głupot.

O nie. Pisz jak sie masz. Skad te plamienia?
Plamienia najprawdopodobniej z krwiaka, którego aktualnie prawie nie widać. Być może właśnie się opróznil. Zaczynaliśmy od tego że krwiak miał 22mmx18mm (a wtedy dzidzi miało 13mm). Dziś na usg krwiak jest tak minimalny, że ma 5mmx2mm a Bobo 7cm. Cisnienie 150/100, no ja się wykoncze, ale Najważniejsze że dzidzi żyje [emoji173]

Napisane na SM-J500FN w aplikacji Forum BabyBoom

reklama
Do góry