reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Wszystkiego dobrego w nowym roku! I najlepsze życzenia dla wszystkich urodzinowych ;-)

Ja szczepilam 5w1 i pneumo bo mieliśmy gratis z racji niskiej wagi urodzeniowej ;) zresztą ja ufam jednak mojej lekarce a internetów nie czytam w tej kwestii

U nas wszystko dobrze na szczęście wszyscy już zdrowi minęły wszelakie dziwne krosty itp :p nie wiem co to było :sorry:

Alicja już wszędzie biega, śmieszne wygląda taki malutki człowieczek jak chodzi - ma 70cm i jakieś 7,5kg ;-)

reklama
emilchen, u nas narazie nie ma mowy o szczepieniach, bo musi być minimum pół roku bez napadów, a ja do drugiego roku życia na pewno nie dam Młodego na nic zaszczepić. Na MMR to już na bank, bo po tym jest najwięcej NOPów...

bada, stówka dla Gniewka :)
U Was też tak piź.dzi? Dzisiaj nieźle mroziło. Po 5 minutach na dworze zwiewaliśmy do domu. Już się cieszę na jutrzejsze wstawanie do szkoły M. Dobrze, że chociaż mój ma jeszcze urlop i nie muszę małej zabierać. Najgorsze to ubieranie, a druga sprawa, że ona nigdzie nie lubi na dłużej siedzieć i beczy. Wózek to zuoooo konieczne i bez ryku to może z pół godziny jedzie. Dobranoc Wam. Jak ten czas szybko minął. Moje dziecko za kilkanaście godzin będize miało rok. Gdzie to minęło?

My byliśmy wczoraj na sankach,Nina ciągnęła Jagode i obie miały radoche niesamowitą.dziewczyny,ile Wasze dzieci pija mleka?bo Jagoda już niewiele,nawet rano po nocy nie bardzo chce,jak wypije 100 ml to jest dużo...poza tym je kasze,jogurt,zupe,obiad i owocki.razem to dużo ale nie wiem ile tego mleka powinna jeszcze pić.

reklama
Do góry