reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Jenn niech Piotrusia poobserwują a Ty zregeneruj siły. Ja polecam herbatkę tą co Jeżyk czyli hipp granulowany bo działa, jest bardzo dobra i w szpitalu super się sprawdzała bo nie trzeba było myśleć o zaparzaniu tylko do wody mineralnej wsypywałam i gotowe :)

reklama
Jenn trzymam kciuki za Piotrusia. Duży chłopiec z pewnością sobie poradzi i od jutra będziecie już razem

Skurcze mnie obudziły... i mam co 10 min. Może tym razem to nie starszaki.....

Jenn będzie dobrze, zawsze na początku mleko leci jak krew z nosa...
To o czym gosiane napisała jest ponoć ok tylko drogo cholerstwo wychodzi bo 12 saszetek około 17zl a powinno się pić 2 dziennie. W smaku dosyć fajne choć ja osobiście polecam herbatkę z Herbapolu krakowskiego;-)
Trzymam & za Piotrusia :-)
U mnie też okropnie wieje. .młody miał coś problem z zaśnięciem i terazvna cyca się obudził.
Tasia dawaj znać co tam z Wami!

Tasia oby to było to :) trzymam kciuki.

Elutka u mnie pokarm jak tyłki ola wyskoczyła to leciał strumieniami wiec nie zawsze, ale szybko.się wyvzerpala studnia.

Mnie tak jak tasie obudziły skurcze, ale godzinę temu. Bolą ale nieregularne więc klasyk ;)

Hey, mój dzieć czeka grzecznie na swoją kolej. Starszak wczoraj przyszedł do mnie i mówi: muszę wziąć jutro tableta do przedszkola. Na moje pytanie dlaczego odpowiada: Pani kazała przynieść rzecz co ma na końcu literę T a tablet ma :))) Na szczęście szybko poszukaliśmy innego przedmiotu i wziął kota :)

Tasia jak tam na froncie?

Jennja też na początku miałam mało mleka a potem taki nawał, że się zapalenia piersi nabawiłam. Daj znać jak tam dziś Piotruś.

Ale okropna pogoda. Mąż jeszcze z nocki nie wrócił i musialam sama odprowadzić chłopaków na autobus. Brrrr. Ze wstaniem problemów nie było, gorzej z wyjściem na ten wiatr, chociaż i tak chyba wieje mniej niż w nocy.
Idę dalej leżeć.

Tasia- i co tam? Pewnie na porodowce jesteś i nie dajesz znaku życia ;)

reklama
Tasia to czekamy na relacje!

Mi o dziwo udało się nawet wcześniej zasnąć.
Tylko na tym zaje.bistym łóżku cała szyja mnie boli.
Pobudka standardowo przed 6 i ponad godzinne ktg, bo młoda nie chciała się za bardzo obudzić, a jak się już obudziła to nadrabiała chyba za cały miesiąc.

Muszę jakieś krakersy dorwać, bo głodna jestem jak nie wiem, a do śniadania jeszcze trochę czasu.

Do góry