Jenn niech Piotrusia poobserwują a Ty zregeneruj siły. Ja polecam herbatkę tą co Jeżyk czyli hipp granulowany bo działa, jest bardzo dobra i w szpitalu super się sprawdzała bo nie trzeba było myśleć o zaparzaniu tylko do wody mineralnej wsypywałam i gotowe
reklama
Jenn będzie dobrze, zawsze na początku mleko leci jak krew z nosa...
To o czym gosiane napisała jest ponoć ok tylko drogo cholerstwo wychodzi bo 12 saszetek około 17zl a powinno się pić 2 dziennie. W smaku dosyć fajne choć ja osobiście polecam herbatkę z Herbapolu krakowskiego;-)
Trzymam & za Piotrusia :-)
U mnie też okropnie wieje. .młody miał coś problem z zaśnięciem i terazvna cyca się obudził.
Tasia dawaj znać co tam z Wami!
To o czym gosiane napisała jest ponoć ok tylko drogo cholerstwo wychodzi bo 12 saszetek około 17zl a powinno się pić 2 dziennie. W smaku dosyć fajne choć ja osobiście polecam herbatkę z Herbapolu krakowskiego;-)
Trzymam & za Piotrusia :-)
U mnie też okropnie wieje. .młody miał coś problem z zaśnięciem i terazvna cyca się obudził.
Tasia dawaj znać co tam z Wami!
Tasia oby to było to trzymam kciuki.
Elutka u mnie pokarm jak tyłki ola wyskoczyła to leciał strumieniami wiec nie zawsze, ale szybko.się wyvzerpala studnia.
Mnie tak jak tasie obudziły skurcze, ale godzinę temu. Bolą ale nieregularne więc klasyk
Elutka u mnie pokarm jak tyłki ola wyskoczyła to leciał strumieniami wiec nie zawsze, ale szybko.się wyvzerpala studnia.
Mnie tak jak tasie obudziły skurcze, ale godzinę temu. Bolą ale nieregularne więc klasyk
Hey, mój dzieć czeka grzecznie na swoją kolej. Starszak wczoraj przyszedł do mnie i mówi: muszę wziąć jutro tableta do przedszkola. Na moje pytanie dlaczego odpowiada: Pani kazała przynieść rzecz co ma na końcu literę T a tablet ma )) Na szczęście szybko poszukaliśmy innego przedmiotu i wziął kota
Tasia jak tam na froncie?
Jennja też na początku miałam mało mleka a potem taki nawał, że się zapalenia piersi nabawiłam. Daj znać jak tam dziś Piotruś.
Tasia jak tam na froncie?
Jennja też na początku miałam mało mleka a potem taki nawał, że się zapalenia piersi nabawiłam. Daj znać jak tam dziś Piotruś.
Ale okropna pogoda. Mąż jeszcze z nocki nie wrócił i musialam sama odprowadzić chłopaków na autobus. Brrrr. Ze wstaniem problemów nie było, gorzej z wyjściem na ten wiatr, chociaż i tak chyba wieje mniej niż w nocy.
Idę dalej leżeć.
Tasia- i co tam? Pewnie na porodowce jesteś i nie dajesz znaku życia
Idę dalej leżeć.
Tasia- i co tam? Pewnie na porodowce jesteś i nie dajesz znaku życia
reklama
Tasia to czekamy na relacje!
Mi o dziwo udało się nawet wcześniej zasnąć.
Tylko na tym zaje.bistym łóżku cała szyja mnie boli.
Pobudka standardowo przed 6 i ponad godzinne ktg, bo młoda nie chciała się za bardzo obudzić, a jak się już obudziła to nadrabiała chyba za cały miesiąc.
Muszę jakieś krakersy dorwać, bo głodna jestem jak nie wiem, a do śniadania jeszcze trochę czasu.
Mi o dziwo udało się nawet wcześniej zasnąć.
Tylko na tym zaje.bistym łóżku cała szyja mnie boli.
Pobudka standardowo przed 6 i ponad godzinne ktg, bo młoda nie chciała się za bardzo obudzić, a jak się już obudziła to nadrabiała chyba za cały miesiąc.
Muszę jakieś krakersy dorwać, bo głodna jestem jak nie wiem, a do śniadania jeszcze trochę czasu.