reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Widzę ogólny leń:) Mi się nie chciało po małą iść do przedszkola i będzie siedziała godzinę dłużej aż ją mąż odbierze. Ale ze mnie matka...

Na obiad nic nie robiłam, mam zupę z wczoraj i mama dała mi ryż z warzywami to odgrzeję. Mąż i tak nigdy nie narzeka.

Dzisiaj rozmawiałam z koleżanką i wylądowała w szpitalu w 31 tygodniu z rozwarciem na dwa palce. Aż się sama stresuję teraz.

reklama
A ja bym chciała żeby mój mąż był już w domu :(
Jakiś zły dzień mam i za nic się zabrać nie mogę, dzieciaki wszystko rozwalają i w ogóle dookoła jeden wielki syf panuje:confused2:

Ewi, oby wszystko u koleżanki było ok.

Fakt, dzisiejszy dzień jest jakiś niefajny...chandra mnie przez niego dopada, ciągle czuję w ustach glukozę. Na samo wspomnienie mnie otrząsa.

femme, w ramach zadośćuczynienia za przespaną studniówkę zeżarłam dziś całą KarmeLovą :-D

Mnie też dupiato :wściekła/y:
Nażarłam się krokietów z barszczem, a teraz mam duszności i tchu złapać nie mogę :wściekła/y:

Nulini zabije zakres barszcz z krokietami!!!!! Chodzi za mną sto lat!!!!

Femme dziś studniówka? :)

Ewi mój też ma pedantycxne zapędy ale sprzątać muszę ją więc grzecznie karze mu się walić :p

Stachu na chwilę obrócił się głową do dołu ale szybko zmienił zdanie i tak jsk obrót głową w dół zajął mu 40min tak długo się kotłował tak wrocenie dov pozycji siedzącej zajęło mu max 1min. Zdecydowanie nie lubi wisieć do góry nogami

Mój pedant na szczęście sprząta, ale wkurza mnie jak czasem się źle czuję i nie mam siły palcem kiwnac, a on przyłazi z pracy i morde drze, że syf w chałupie.
Wtedy już mamy awanturę murowaną i nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że dzisiaj tak właśnie będzie.

Ostatnia edycja:
Femme ponoc teraz juz tak bardzo szkodliwa nie jest. Niby najgorzej w 1trym. Ale mimo wszystko dietetyczka mowila by ograniczac bo jednak nie wplywa to dobrze

Jezyk mi Ł mial wczoraj umyc podlogi ale nie zdazyl. Ja sie za to nie biore bo mamy mopa plaskiego i cos ciezko idzie po podlogach. Opor straszny ma. Kilka razy probowalam i za bardzo mi ske brzuch wtedy spina. Ogarne jeszcze jitro w takich ;-)

Ojj to nie wiem co lepsze bo moj Ł zadnego balaganu nie widzi ;-)

Nulini no i dobrze świetuj dzisiaj ze mną :p gdyby nie ty tez bym zapomniała wiec Ci.się należy :-D

Doggi jop :-D :-)

Agulqa ja nie jadłam wcale ;-) za to tatar raz trochę i krewetki :p

Zasnelam a moja młoda odrobila w tym czasie lekcje :-o jakaś wyjątkowo grzeczna dzisiaj :p... Idę do sąsiadki na kawę ;-)

reklama
Mój pedant na szczęście sprząta, ale wkurza mnie jak czasem się źle czuję i nie mam siły palcem kiwnac, a on przyłazi z pracy i morde drze, że syf w chałupie.
Wtedy już mamy awanturę murowaną i nie wiem czemu, ale mam przeczucie, że dzisiaj tak właśnie będzie.

Ty piszesz teraz chyba o moim mężu ;)

Femme no to gratulacje :) ja niedawno obchodziła a już 84dni :)

Do góry