reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

femme całkiem zmieniłaś lekarza? Moje dziecko ma głowę na dole (na zdjęciu szyjki widać duża główkę napierającą na szyjkę :-p) i tak mnie kopie u góry, że też mam wrażenie, że zaraz wyjdzie, tyle, że górą :sorry: ale te kopniaki na górze i falowanie brzucha jest super :-) na dole nie lubiłam

reklama
Aza... gratuluje cierpliwosci bo ja w ciazy o 8jestem glodna jak smok i mialabym gdzies ze tesciowa spi :p
Co do piszczenia w uszach to wlasnie wr9cilam do domu i tak dziwnie nieswojo. Ł teraz byl chory wiec ciagle w domu byl a dzis... pusto

Bada haha moj brat tez tak wraca :-D albo rozbiera sie w domu mama patrzy a on pod ubraniami ma stroj od wfu bo mu sie zdjac nie chcialo ;-) na pocieszenie powiem Ci ze Ł ostatnio poszedl do pracy w kurtce a wrocil na krotki rekawek. O 22 gdzie tez juz zimno bylo. Booo zapomnial ze szedl w kurtce, myslal ze jej nie wzial ;-) juz sie boje co to bedzie jak mlody w tatusia sie wda :p

Karpanna moj brat mial problemy logopedyczne przez to dolna szczeka byla bardziej wysunieta od gornej. Nosi aparat ruchomy i co jakis czas ma dokrecany bo musza mu poluzowac troche szczeke by sie przesunela. Wada raczej nie jest do konca do usuniecia, ale jest znacznie lepiej niz bylo. I od razu slychac ze zupelnie inaczej mowi

Co do zmiany czasu tez bezsensu to dla mnie. Poza tym np u nas w pracy jak ktos ma nocke i zmienia na czas zimowy to ma godz krocej, a jak na czas letni to godz dluzej. A oczywiscie tej godz dluzej nikt Ci nie odda i nie licz na to ze pojdziesz w jedna i druga zmiane czasu do pracy dla wyrownania. Zawsze uwazalam ze yo chore

A ja na obiad ide do mamy Ł na golabki. To lubie, gotowac chodiaz noe musze :p

Nulini niejednokrotnie mówiłam ze nie mogę liczyć z tel a po drugie w tel nie mogę wklejać zdjęć jak edytuje!!!!!!!!

Jezyk dziś chyba coś w powietrzu wisi ja się czuje tragicznie tak mnie wsxysyko na dole boli że masacra juz nie mowie o tym ze zaraz chyba polecę kupić podpaski bo normalnie śluz cieknie ze mnie :/ czuje jak leci, bleeeeeeeeeeee i wkładki nie ogarnuiaja tematu

Jezyk no to samo plus jeszcze takie uczucie jakbym miała tam na dole wybuchnąć :/ strasznie to męczy i nic zrobić nie mogę bo zaraz jakieś skurcze przeklęte. Jeszcze 84 u mnie a u ciebie 85dni do terminu damy rade to już niedaleko

Co za dzień... Rano ciemno jak cholerka. Zalało mi na balkonie pranie, do tego zachciało mi się wypraw w taką pogodę... Przynajmniej A. kupiłam kalosze :-D Na obiad zrobię pizzę. Ale to dopiero jak mąż wróci. Teraz się czymś pozapychamy :-D

Agulqa dopiero teraz doczytałam o tej wątrobce dobrze wiedzieć ;-)

Kupiliśmy sobie po lodzie :-) Nina w nagrodę za dwie 6 :-D

Emilchen tak całkiem ;-) ten wydaje się nawet lepszy dokładniejszy no i na miejscu i pracuje w szpitalu w którym będę rodzic :p

Ja dzisiaj śpiąca jestem strasznie jedyne... A jutro gości mam i trzeba będzie zrobić jedzenie ciasto i posprzątać :-/

reklama
Do góry