reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
:-o to chyba dzisiaj noc zdrad była bo mój też mnie w śnie zdradził tyle ze później blagal o wybaczenie
femme fatal
Buhahaha to menda tez bym focha miała
bada m.
Fanka BB :)
Udanego weekendu lasencje
idę do mamy robić pierogi (sama nie potrafię ) ruskie i ze szpinakiem,więc popołudniu zapraszam :-)
idę do mamy robić pierogi (sama nie potrafię ) ruskie i ze szpinakiem,więc popołudniu zapraszam :-)
Co do farb do włosów to ja po kilkuletnich poszukiwaniach zostałam przy Loreal Excellence. Przetestowałam chyba wszystkie drogeryjne i ta wydaje mi się najlepsza. Nigdy nie byłam niezadowolona. Tej Prodigy nie miałam, chyba jakaś nowość a ja już od kilku lat nie zmieniam.
agulqa_b
Fanka BB :)
Femme Ł dba bym byla ciagle rozgrzana
Nulini ale myslisz ze znajde gdzies? Nie chce kupic samej rdzy, bo takixw bagazniku woze ;-)
Doggi tyle razy sobie obiecalam kupic imbir i nie kupilam oczywoscie a nie wiem czy na naszej wsi jest. Ale dzis moze w inie bede to kupie. Zaraz wezme znow witaminke. Juz mnie gardlo nie boli, po obudzeniu je czulam po prostu a nie chcialam by poszlo w zla stronw
Mi tez sie cos snilo ze na Ł sie zawiodlam i od rana wkurzona na niego bylam. Ale nie pamietam co dokladnie
Nulini ale myslisz ze znajde gdzies? Nie chce kupic samej rdzy, bo takixw bagazniku woze ;-)
Doggi tyle razy sobie obiecalam kupic imbir i nie kupilam oczywoscie a nie wiem czy na naszej wsi jest. Ale dzis moze w inie bede to kupie. Zaraz wezme znow witaminke. Juz mnie gardlo nie boli, po obudzeniu je czulam po prostu a nie chcialam by poszlo w zla stronw
Mi tez sie cos snilo ze na Ł sie zawiodlam i od rana wkurzona na niego bylam. Ale nie pamietam co dokladnie
reklama
femme fatal
Jaa tak przeglądałam właśnie forum dziewczyn z terminem na październik ile tam się rozpakowalo we wrześniu :-o ciekawe jak to u nas będzie juz nie mogę się doczekać dobrych wieści ze macie już maluchy przy sobie :-) :-)