reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Co do farb do włosów to ja po kilkuletnich poszukiwaniach zostałam przy Loreal Excellence. Przetestowałam chyba wszystkie drogeryjne i ta wydaje mi się najlepsza. Nigdy nie byłam niezadowolona. Tej Prodigy nie miałam, chyba jakaś nowość a ja już od kilku lat nie zmieniam.

Femme Ł dba bym byla ciagle rozgrzana :p

Nulini ale myslisz ze znajde gdzies? Nie chce kupic samej rdzy, bo takixw bagazniku woze ;-)

Doggi tyle razy sobie obiecalam kupic imbir i nie kupilam oczywoscie a nie wiem czy na naszej wsi jest. Ale dzis moze w inie bede to kupie. Zaraz wezme znow witaminke. Juz mnie gardlo nie boli, po obudzeniu je czulam po prostu a nie chcialam by poszlo w zla stronw

Mi tez sie cos snilo ze na Ł sie zawiodlam i od rana wkurzona na niego bylam. Ale nie pamietam co dokladnie :p

reklama
Jaa tak przeglądałam właśnie forum dziewczyn z terminem na październik ile tam się rozpakowalo we wrześniu :-o ciekawe jak to u nas będzie juz nie mogę się doczekać dobrych wieści ze macie już maluchy przy sobie :-) :-)

Do góry