reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Doggi nas wywalenie futryn i zamontowanie nowych kosztowaloby 2100zl plus koszt nowych futryn i nowych drzwi. A zalezalo nam bardzo na czasie wiec dlatego sa stare futryny ktore trzeba odnowic i drzwi tez.

Alecta moj Ł tez ma gdzies takie rzeczy i nie kuma np czemu malujemy dwa razy a nie tylko raz :p i w ogole po co listwy przy podlogach, a to czy owo na prawde tak bardzo potrzebne?:p

Femme dzieki. Ponoc angina :-\ tylko lekarz debil sie pomylil i dal mu zwolnienie do soboty zamiast do niedzieli

reklama
Agulqa- to teraz niech śpi w drugim pokoju żeby Cię nie zarazić ;)

Nulini- no to teraz będą Ci nadrabiac:D

A ja leżę i leżę męża dziś nie ma więc muszę z Kacprem jechać na trening. Pierwszy raz mi się tak nie chce, no ale nie mogę tego zrobić Kacprowi.

Juz wlasnue znalazłam na mailu tylko ni **** tego nie ogarniam... :-/ nie mam żadnej zakładki swiadczeniobiorca tylko "ogólny " ubezpieczony " i "płatnik "

Hej,

Byłam dzisiaj u dentysty i jakaś młoda dentystka mi się trafiła, dwa razy mi wsadziła wiertło w policzek od środka grrr. Normalnie dziurę mi wywierciła i teraz nie dość że mnie ten ząb nie wiem dlaczego boli to jeszcze ta rana.

Ja idę jutro na spokojnie po tą kurtkę i spodnie. Jak zostanie to ok jak nie to na pewno biła się nie będę.

Alecta ale Ty uzdolniona, ja to nawet nie mam pojęcia jak to się robi...

Karpanna my plamę szlifowaliśmy, potem na to gładź i nic nie ma.

Agulqa spokojnie wszystko pokończycie;) Ciesz się ze na swoim a nie z babcią, dziadkiem itd.;)

Nulini pocieszająca Twoja wiadomość o kasie z Zusu czyli o moja może zaraz być:D

Yggam bierz tą czekoladę i wpadaj do mnie:) Świdnik tak blisko:D

Kupiłam malutkiej w ciuchu nowy malinowy kombinezon na 62, mam nadzieję że ze dwa miesiące pochodzi;) Taki ładny że oprzeć się nie mogłam. A miałam jutro w Lidlu nowy kupić, a tak kasa w kieszeni;)

alecta, no właśnie mnie też przelew wpada o 11, super, bo można od razu iść wydać :-D
Co do spędzania czasu we 4, to wiadomo, ale to wszystko zależy od podejścia Tosi, jeśli będzie się czuła zepchnięta na dalszy plan przez Gutka i przez to będzie jej przykro, że wszędzie z nim, to będziemy się starać wychodzić czasem z nią samą.
Natomiast jeśli będzie zakochaną w braciszku siostrzyczką, to rzecz jasna, że wszędzie we czwórkę ;-)

femme, ja już znam login i hasło na pamięć, ale i tak mam w kilku miejscach zapisany :tak:

Cholera, muszę wziąć No-Spę, bo od 2 godzin ciągle mi się brzuch spina, co puści, to znowu skurcz :wściekła/y:

Hmmm ja mam "ogólny" "ubezpieczony" i "świadczeniobiorca".
A Ty masz swoją działalność, że masz też płatnika?

Mój młodszy potworek pomimo masakrycznego humoru był dzisiaj o dziwo grzeczny w przedszkolu, a byłam pewna, że tragedia z nim będzie.
Tym bardziej, że jak poszłam po niego to widać, że marudny strasznie...chociaż teraz też siedzi jakby go nie było.
Oby to nie zwiastowało jakiegoś choróbska...

Nulini wejdź na fb tylko się nie przestrasz haha :p :-D

Alecta tak mam... Zawieszona :-D musze zamknąć ciągle czasu brak :-/ no właśnie żeby to choroba nie chciała się rozkręcić daj mu coś na zaś lepiej ;-)

Kurcze teraz jak na FB jest powiększona grupa to nie mogę się połapać kto jest od nas, a kto nie:dry:
Femme, ale jakąś kasę z ZUSu już dostałaś?

reklama
Do góry