reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

reklama
Doggi trzymaj sie cieplutko i odpoczywaj. Będzie dobrze :-)a ja byłam wczoraj w Zgolu i tak nawet myslalam ze gdybysmy sie przypadkiem spotkały to nawet bysmy o tym nie wiedziały:-) ale czujnie obserwowalam wszystkie brzuchatki:-)

Nulini mam mnostwo takich znajomych ale dlatego nad wode najczesciej jezdzimy sami:-) a oni ewentualnie dojeżdżają:-) nie cierpie byc od kogos uzależniona i do ostatnich minut zastanawiac sie czy i o ktorej wyjazd dojdzie do skutku...

Agulqa czemu mnie sie takie rzeczy nie śnią.... :-) tylko same horrory krew poronienia itp :-(

Kasialka kiedy laski wspominaly o swoich erotycznych snach ja snilam wlasnnie o poronieniu, krwi, smierci i innych takich. Teraz ske odwrocilo :p czekam ma kolejna noc i kolejnego przystojniaka ;-)

My pewnie tez bysmy nad wode pojechali ale Ł w pracy :-/ bez sensu....

Doggi trzymaj sie cieplutko i daj znac jak dzisiaj sie czujesz?

kasiek oby bylo juz tylko lepiej!!

agulaqa tez chce takie mile sny:-)albo w ogole jakie, bo poki co padam taka zmeczona, ze nie pamietam co i czy w ogole i sie snilo:confused:

my dzis nad zatoke sie wybieramy (choc sama do niej nie wejde), ale nozki pomocze i chwile poleze i poczytam moze cos;-)

milego i bezsteresowego dnia zycze;-)

Doggi, trzymaj się i odpoczywaj. Witaj w klubie "kolkonerkowców". Mało przyjemna sprawa. Ja przy ataku rozgrzewałam sobie miejsce bólu np. suszarką i pomagało...

Mój znowu dzisiaj leci w jakimś biegu ale nie idę. Nie dam rady przy takiej temperaturze nawet tam usiedzieć. Mi się za to śniła dzisiaj moja promotorka. Już bym chciała by było po sprawie bo się po prostu wykończę.

My to się jakoś szczególnie nie "jeziorkujemy". Ale mamy basen u rodziców i tak czasami wejdę. Mój tak wczoraj świrował z dzieciakami, że połowę wody wylali ;-)

Doggi będzie dobrze, głowa do góry!

Co do samotnych matek i zlobkow...no cóż, słyszałam o samotnych w ciężkich sytuacjach aż tu nagle zjawiał się zadowolony tatuś, że po dziecko przyszedł...strasznie dużo jest kretaczek które blokują miejsce tym naprawdę potrzebujacym.
My dziś nad wodę jedziemy, miłego!

Miłego dnia babeczki :-) u nas ukrop od rana,jeszcze nie mamy planów, m śpi-w niedziele zawsze do 11 mu pozwalam taka ze mnie dobra żona,bo on śpioch z natury,a w tygodniu wstaje o 5:25
Doggi trzymaj się kochana leż i głaskaj brzucholek Stasiowy :happy2: będzie dobrze

Elutka z tym oszukiwaniem to im większe miasto tym bardziej się to udaje,u nas takie rzeczy nie przejdą bo za mała mieścina i wszyscy wszystko wiedzą-co ma swoje plusy i minusy

Dzięki dziewczyny.

Dziś już lepiej, już lepiej było wczoraj jak po zasyrzykach położyłam się do łóżka.

Tego okropnego bólu całego brzucha i stwardnienie go na szczęście minęło, ale te mniejsze skurcze w dole brzucha nadal są no ale wór leków dostałam, wczoraj na nic miałam sobie zaaplikowac szaloną dawkę duphaston bo aż 4 na raz żeby z grubej rury uderzyło.
Lekarka poleciła kupić tą poduszkę ciążową bo mi odciążyć krzyż i da mi ulgę. Poduszkę juz kilka dni temu zamówiłam ale czekam aż będzie dostępna (w jakiejś cenie promocyjnej motherhood znalazłam i musze czekać)

Tesciowa moja kochana os rana przyjechała błyskawicznie zmartwiona strasznie tym ze takie mam kłopoty wyciskane mnie wycalowala i powiedziała ze bierze Ole aż do nocy i ja ma spanie przywiezie dopiero żebym mogła poleżeć i juz kombinuje żeby mnie odciążyć na ten miesiąc na ostatni tydzień bierze Ole nad morze a wcześniej ola do dziadków do poznania jedzie na 10dni wiec tylko 1,5 tyg do rozplanowanie.

Co do żłobków/przedszkoli moja koleżanka z Wawy mówi ze są przypadki ze rodzice biorą specjalnie rozwód żeby dziecko przyjęli bo samotna matka i te sprawy. To jest straszne, ale wiecie ja za kombinatorstwo nie krytykowalabym tych ludzi tylko wina naszego rządu i systemu, i puki czegoś nie wymyśla ludzie będą kombinować

Doggi masz cudowną teściową! !!
Fakt, że to wina poniekąd państwa ale tak czy siak niektórzy przecinają. ..
Inna sprawa, że dużo prywatnych ma dotacje ale nie każdy o tym wie

reklama
Elutka to prawda, są różne programy dotacje itp ale oczywiście jak człowiek sam nie poszuka/poszpera/popyta to nikt nic nie powie sam z siebie :/

Uszyłam dla Oli sukienkę, tylko na dekolt musze kupić tasiemkę koronkowa i na dół sukienki tez bo tego mi brakuje, ale puki co urzęduje tak ;) z tyłu ma taki duży dekolt ma plecach połączony szeroką gumą :) Ola zachwycona :)

Załączniki

• 1407060247437.jpg
    1407060247437.jpg
    34,2 KB · Wyświetleń: 44
Do góry