reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

kasialka, u niej obie ciąże spędzone na rzyganiu (pierwszy trymestr), u mnie obie kompletnie bezobjawowe. Umieram z ciekawości, kto tam u niej mieszka, bo jeszcze jakby jej się syn trafił, to już w ogóle! :-D

reklama
To byłby synchron kompletny :-) a co do innych podobieństw, to moją dzidzię czy tam dzidka (wciąż nie mam przekonania, totalny brak przeczuć macierzyńskich ;-) przywiozłam z długiego majowego weekendu nad Bałtykiem - ta zsynchronizowana koleżanka była z mężem nad morzem tydzień wcześniej i stąd mają tydzień starszą ciążę :-)

Przede mną ciężki tydzień - troje gości z Białegostoku, a równolegle pakowanie i przygotowania przedwczasowe ;-)a wyspać nie ma się jak, bo bezsenność męczy...

Kasialka i nulini fajnie Wam sie z ciazowymi kolezankami udalo ;-)

Emilchen reklamacji chyba nikt nie przyjmie, ale lacze sie w bolu. Ja mam od rana a pozniej znow wpieprzam jakby zarcia rok nie widziala :p

Alecta super! Czekam na fotki jak wszystko bedzie gotowe :-)

Nulini to szkoda, ale moze chociaz kilka razy Wam sie uda. 50km to nie taka tragedia ;-) zazdroszcze ze tak szybko bol przeszedl. Mnie co kilka dni calodniowe lapia :-(

Kasialka to bedzie mala parka ;-) dobrze wiedzkec ze baltyk tak dobrze dziala ;-) przed kolejna ciaza sie wybiore :p

Aaa kasiekz poznamy Twojego bobasa :-) ciekawe czy mi sie uda poznac 11.08...?

Ł mi wyklad zrobil na temat mojego uzaleznienia od bb. Jego granie i filmy sa ok, moje bb juz nie. Bo cale dnie tylko na forum siedze. A co do cholery w sufit mam sie patrzec? Eh nie kumam go. I ze niby ja mam dzis zly humor :p

reklama
Do góry