reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Boże, UMIERAM ZE SZCZĘŚCIA!!! :-D
laugh.gif
laugh.gif

Właśnie się dowiedziałam, że moja przyjaciółka ze studiów ma termin porodu 2 miesiące po mnie
laugh.gif
laugh.gif
laugh.gif

Dawno żadna wiadomość mi tak humoru nie poprawiła, nakłaniałam ją strasznie na drugie dziecko, bo między Tosią a jej Misią jest 9 miesięcy różnicy, teraz znów będziemy mieć równolatki
laugh.gif

Ale mi się japa cieszy!!!
laugh.gif

reklama
Nulini to się fajnie złożyło :-)

Agulqa u nas to samo radość z wypłaty nie trwa długo :-D :p

Emilchen mam nadzieje ze juz limit masz wyczerpany i teraz będzie juz tylko lepiej :-)

Mąż poszedł z młodą karmić kaczki a ja leżę i cierpię :p jakoś nie mam dzisiaj dobrego dnia :-/

Emilchen zaraz będzie styczeń, zaczniemy rodzić - zobaczysz, że szybko ten czas zleci.
Ja pamiętam jak wczoraj dzień kiedy w pracy mówiłam, że jestem w ciąży, a tu już prawie połowa.

Nulini
fajnie Ci :) Ja tu na spacery nie będę miała z kim za bardzo chodzić.
Ztakich bliższych znajomych to koledze z pracy się niedawno maleństwo urodziło i w sumie będzie niby tylko 6 miesięcy różnicy, ale patrząc na rocznik to rok heh.
Za to między jego synem, a Tymkiem jest 10 dni różnicy :)

Dziewczyny jutro ostatni dzień idę do pracy :cool2:
Cieszę się jak głupia :p

Alecta cieszymy ske z Toba! Nie martw sie ja tez nie mam nikogo do spacerow. Namowilam mame i kupuje basen wiec za rok obowiazkowl dziecko w auto i do rodzicow na wakacje :-)

Ja tez chce styczen, ake bardziej bede chciala jak sie w mieszkaniu juz ogarne. Mjsxe zrobic pokoik nam i dzidzi :-)

Dzis chyba nie zasna. Na kolacje tosty z pomidorem i popilam znowj cola :p nie lubie jak takie picie jest w domu i slodycxe bo mnie ciagnie by jesc a tak moga nie istniec

Nulini moja koleżanka ma termin tydzień wcześniej niż ja :-) już planujemy wspólne spacery, konsultujemy nasze wyniki badań i ciążowe odczucia :-) fajna jest taka ciążowa synchronizacja wśród znajomych :-)

U mnie wróciły mdłości od paru dni - codziennie ale tylko wieczorem... dzisiaj tak przez godzinę mnie trzymało, a już 18 tydzień się zaczął przecież... gdzie zgłaszać reklamację :-p ??

My już prawie skończyliśmy pokoik Tymka.
Trzeba jeszcze listwy przykręcić przy podłodze, ale mąż na razie się mi rozłożył i czekamy aż się wykuruje.
Mam nadzieję, że meble przyjdą szybko i pokoik będzie już całkiem przygotowany na swego lokatora.
Ciekawe tylko ja Tymko przyjmie wiadomość o wyprowadzce od mamusi :p

Nulini super :-)bedziesz miala z kim na spacery chodzic :-)

Nulini fajnie Ci :) Ja tu na spacery nie będę miała z kim za bardzo chodzić.

Niestety :-( Po ukończeniu studiów wyniosła się za mężem na wieś, ponad 50km ode mnie, widujemy się ledwo kilka razy w roku :-( Ona nie ma jak przyjeżdżać do mnie, ja nie mam jak i kiedy jeździć do niej :-(

kasialka,
hehe, już się porównywałyśmy przez telefon, tylko niestety ona z tych cierpiących (nudności, wymioty), więc co ja mogę o tym wiedzieć :-D

A od tego piszczenia i piania do słuchawki tak mnie głowa rozbolała, że musiałam sie na 15 minut położyć...
Dzięki Bogu przeszło...

reklama
A my obie z koleżanką bezobjawowe prawie... :-) a ona już chyba w stu procentach bezobjawowa. Fakt, że dla niej to pierwsza ciąża, ale i tak jest mnóstwo wspólnych wątków :-)

No i u niej podejrzenie dziewczęcia :-) u mnie chłopca... ciekawe jak to wyjdzie w rzeczywistości :-)

Do góry