reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

kasiekz ja już sobie zapamiętam ten hotel, bo we wrześniu chcemy gdzieś jeszcze wyruszyć. Grecja super, ale czasem trzeba też gdzieś w inne rejony się udać;)

reklama
My w tym roku jedziemy w Bieszczady:) ciepłe kraje póki co na dalszy plan odsuwam:) W PL jest cała masa pięknych zakątków które też warto odwiedzić:)

Laski a macie daleko do granicy niemieckiej? Zapomniałam, że zawsze stamtąd latamy i np. do Turcji z Wrocławia 600zł więcej za osobę niż z zachodniej granicy, a od nas autostradą to 1,5godz. Na Dominikanę różnica była aż 1000zł za osobę! Polecam niemieckie biura podróży;)

Hej ja wlasnie zaliczylam drzemke 1,5 godz bo nie do zycia bylam jakas. Bylam z moim u lekarza bo kaszle juz 3 tyg i nic sie nie poprawia. Jutro mamy isc zrobic wymaz z gardla i sie zobaczy co to tam siedzi a 18 do laryngologa sprawdzic czy to nie trzeci migdal. No mowie wam odkad poszedl do zlobks non stop chory :/

Ale fajne plany wakacyjne macie. Moj maz nie chce w tym roku za granice jechac bo sie boi ze mna w ciazy :/ ehhh no ale nic w obrebie Pl bedziemy sie przemieszczac pewnie, tez fajnie.
Elutka my tez bieszczady zaliczymy, chcemy mlodego zabrac na ta kolejke waskotorowa bo on ma fioła na punkcie pociągów! (no i straży pożarnej oczywiście :-D)

Tasia,Emilchen kciuki zacisniete za wizyty!

kasiekz, ale zasada jest jedna - w lipcu jest bardzo niepewnie nad morzem, ja jeżdżę w drugiej połowie sierpnia i zawsze pięknie :-D

Też się pospałam po południu, do tego jestem dzisiaj jakaś poddenerwowana i mam muszki w nosie :confused2:

kasiekz wow super cena!!!! Z jakiego biura podróży korzystasz??

Nulini masz rację nad morze najlepiej w 2 połowie sierpnia, pogoda ładna i tłumów nie ma;-)

reklama
Do góry