reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

kasiekz ja już sobie zapamiętam ten hotel, bo we wrześniu chcemy gdzieś jeszcze wyruszyć. Grecja super, ale czasem trzeba też gdzieś w inne rejony się udać;)

reklama
My w tym roku jedziemy w Bieszczady:) ciepłe kraje póki co na dalszy plan odsuwam:) W PL jest cała masa pięknych zakątków które też warto odwiedzić:)

Laski a macie daleko do granicy niemieckiej? Zapomniałam, że zawsze stamtąd latamy i np. do Turcji z Wrocławia 600zł więcej za osobę niż z zachodniej granicy, a od nas autostradą to 1,5godz. Na Dominikanę różnica była aż 1000zł za osobę! Polecam niemieckie biura podróży;)

Hej ja wlasnie zaliczylam drzemke 1,5 godz bo nie do zycia bylam jakas. Bylam z moim u lekarza bo kaszle juz 3 tyg i nic sie nie poprawia. Jutro mamy isc zrobic wymaz z gardla i sie zobaczy co to tam siedzi a 18 do laryngologa sprawdzic czy to nie trzeci migdal. No mowie wam odkad poszedl do zlobks non stop chory :/

Ale fajne plany wakacyjne macie. Moj maz nie chce w tym roku za granice jechac bo sie boi ze mna w ciazy :/ ehhh no ale nic w obrebie Pl bedziemy sie przemieszczac pewnie, tez fajnie.
Elutka my tez bieszczady zaliczymy, chcemy mlodego zabrac na ta kolejke waskotorowa bo on ma fioła na punkcie pociągów! (no i straży pożarnej oczywiście :-D)

Tasia,Emilchen kciuki zacisniete za wizyty!

kasiekz, ale zasada jest jedna - w lipcu jest bardzo niepewnie nad morzem, ja jeżdżę w drugiej połowie sierpnia i zawsze pięknie :-D

Też się pospałam po południu, do tego jestem dzisiaj jakaś poddenerwowana i mam muszki w nosie :confused2:

kasiekz wow super cena!!!! Z jakiego biura podróży korzystasz??

Nulini masz rację nad morze najlepiej w 2 połowie sierpnia, pogoda ładna i tłumów nie ma;-)

reklama
Do góry