reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Megami no właśnie wyniki wszystkie ok ciśnienie chyba też nic nie mówili żeby coś nie tak było... To mnie uspokaja jedynie ale ogólnie mam takiego wewnętrznego stracha ze coś jest nie tak :-( może to ze zmęczenia po prostu
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Doggi, weź no odpocznij Kobieto, bo się zajedziesz 
femme, a nie kontrolujesz sobie sama ciśnienia? Może kup sobie ciśnieniomierz i sprawdzaj jak masz gorszą chwilę. Ja w poniedziałek przed wizytą zasypiałam na siedząco, strasznie się słabo czułam przez pogodę, a ciśnienie 120/80

femme, a nie kontrolujesz sobie sama ciśnienia? Może kup sobie ciśnieniomierz i sprawdzaj jak masz gorszą chwilę. Ja w poniedziałek przed wizytą zasypiałam na siedząco, strasznie się słabo czułam przez pogodę, a ciśnienie 120/80

femme fatal
Mama Ninki :)
Nulini nigdy nie miałam problemów z ciśnieniem wiec nie myślałam w tym kierunku pożyczkę od mamy i będę sprawdzać ale ktoś mi musi powiedzieć jakie jest ok bo pojęcia zielonego nie mam 

Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Standard to 120/80, górna granica 140/90. Jak czasem mam 90/60 to jestem jak zombie
Cukier też fakt, warto sprawdzić (tylko te krzywe cukrowe czasem niemiarodajne, bo nie każdy organizm ma w standardzie dostawać takie dawki cukru)
Edit. Ja teraz przy anemii też ciągle ból głowy, niepokój, kołatanie serca, ogólne osłabienie, masakra jednym słowem. Ponoć przy niedoczynności tarczycy też może być niepokój.

Edit. Ja teraz przy anemii też ciągle ból głowy, niepokój, kołatanie serca, ogólne osłabienie, masakra jednym słowem. Ponoć przy niedoczynności tarczycy też może być niepokój.
Ostatnia edycja:
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Właśnie, muszę wziąć od babci glukometr...
reklama