reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

AZA zawsze można polecieć i na miejscu wynająć samochód. My tak zrobiliśmy i pozwiedzaliśmy po swojemu a nie pod dyktando kogoś.

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj, dajcie znać jak będziecie po.

Jakiś taki dziwny dzień dzisiaj, no lenia mam okrutnego i jakaś taka kłótliwa jestem wrrr.

Na obiad dziś chińszczyzna, jak zobaczyłam w sklepie sos słodko-kwaśny to myślałam, że go tam na miejscu palcem zjem :)

My z dzieckiem kursujemy non stop - mąż podróżnik:p Nad Bałtykiem była trzy razy (3mies., 10mies., 14mies.) i zawsze trafialiśmy na pogodę - tak, cud:p Poza tym co dwa tygodnie góry itp. Ale moja od małego przywyczajona i ogarnięta na takie wyprawy;) Teraz w Turcji też anioł, wynajęliśmy na miejscu samochód i zwiedzaliśmy.

Mcpearl jak to! Aaaaaa....ostatnio mówili, że lato będzie upalne!

Nieobecna byłam teraz w Turcji i z czystym sumieniem mogę polecić ci hotel. 5 gwiazdek, cena super, piasek na plaży, jedzenie dla dzieci, a atrakcji multum. Brodzików, baseników, zjeżdżalni na prawdę niezliczone ilości. Wszystkich nawet nie zaliczyliśmy. Tylko polecam albo do końca maja, albo od drugiej połowy września, bo taniej.

kasiekz - jaki hotel? w jakim rejonie? w Turcji byłam 3 razy (kooooocham ten kraj!) ale to było dawno temu (jeszcze przed denominacją w Turcji - nie pamiętam który rok, ale z 10 na pewno). Trochę jednak się boję z takim Maluchem.. bo jednak flora bakteryjna nieco inna, inna opieka medyczna gdyby coś się działo...

nieobecna też się tego bałam, a lekarka powiedziała, że flora inna w Egipcie i Tunezji. Turcja OK;) Młoda teraz w Turcji codziennie kąpała się w wannie (wiadome że czasem coś łyknęła:p) i nic. Kaszę robiliśmy jej na przegotowanej kranówie z automatu (w hotelu wszędzie stoją, żeby sobie herbatę, kawę zalać) lub butelkowej hotelowej (za darmo zawsze w pokoju). Jedliśmy wszystko, nawet na mieście podczas wycieczek. A hotel 5 gwiazdek, więc możesz być spokojna. Jedzenie świeże i menu dla dzieci. Młoda pałaszowała na co tylko miała ochotę. Wiesz jak ktoś jedzie do jakiegoś biednego regionu i hotelu to może być faktycznie coś nie tak. To miejsce jest sprawdzone, a kolega z biura podróży jeździ tam dwa razy w roku z małymi dziećmi. Na miejscu było pełno kobiet w ciąży czy z bobasami np. 5mies. dzidzia innych Polaków jadła hotelową zupkę krem;) A i zapomniałam napisać, że to Eftalia Village w Türkler (koło Alanya). Dopiero przed naszym przyjazdem otworzyli gigantyczny aquapark i nie mają jeszcze zdjęć:/ Za całą trójkę z wszystkimi opłatami na 2 tyg. all inclusive wyszło 4000zł.

Ostatnia edycja:
Ja nie wiem, każdy się boi o pogodę nad Polskim morzem, a jeżdżę co roku od 9 lat i jeszcze mi się nie zdarzyło narzekać na deszcz czy zimno, zawsze pięknie, słonecznie, upalnie...

nulini hahahahaha masz FARTA i SZCZĘŚCIE! Z drugiej strony powiem ci, że tylko raz trafiłam na deszcz, a tez jeździłam kilkanaście razy;)

Idę w kimę, bo dziecko już śpi;)

reklama
kasiekz - właśnie oglądam ten hotel, wygląda super! :) Ale.. cena niestety nie dla mnie. We wrześniu na 14 dni najtaniej to 3100 zł od osoby...

Do góry