reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

AZA zawsze można polecieć i na miejscu wynająć samochód. My tak zrobiliśmy i pozwiedzaliśmy po swojemu a nie pod dyktando kogoś.

reklama
Trzymam kciuki za wszystkie wizytujące dzisiaj, dajcie znać jak będziecie po.

Jakiś taki dziwny dzień dzisiaj, no lenia mam okrutnego i jakaś taka kłótliwa jestem wrrr.

Na obiad dziś chińszczyzna, jak zobaczyłam w sklepie sos słodko-kwaśny to myślałam, że go tam na miejscu palcem zjem :)

My z dzieckiem kursujemy non stop - mąż podróżnik:p Nad Bałtykiem była trzy razy (3mies., 10mies., 14mies.) i zawsze trafialiśmy na pogodę - tak, cud:p Poza tym co dwa tygodnie góry itp. Ale moja od małego przywyczajona i ogarnięta na takie wyprawy;) Teraz w Turcji też anioł, wynajęliśmy na miejscu samochód i zwiedzaliśmy.

Mcpearl jak to! Aaaaaa....ostatnio mówili, że lato będzie upalne!

Nieobecna byłam teraz w Turcji i z czystym sumieniem mogę polecić ci hotel. 5 gwiazdek, cena super, piasek na plaży, jedzenie dla dzieci, a atrakcji multum. Brodzików, baseników, zjeżdżalni na prawdę niezliczone ilości. Wszystkich nawet nie zaliczyliśmy. Tylko polecam albo do końca maja, albo od drugiej połowy września, bo taniej.

kasiekz - jaki hotel? w jakim rejonie? w Turcji byłam 3 razy (kooooocham ten kraj!) ale to było dawno temu (jeszcze przed denominacją w Turcji - nie pamiętam który rok, ale z 10 na pewno). Trochę jednak się boję z takim Maluchem.. bo jednak flora bakteryjna nieco inna, inna opieka medyczna gdyby coś się działo...

nieobecna też się tego bałam, a lekarka powiedziała, że flora inna w Egipcie i Tunezji. Turcja OK;) Młoda teraz w Turcji codziennie kąpała się w wannie (wiadome że czasem coś łyknęła:p) i nic. Kaszę robiliśmy jej na przegotowanej kranówie z automatu (w hotelu wszędzie stoją, żeby sobie herbatę, kawę zalać) lub butelkowej hotelowej (za darmo zawsze w pokoju). Jedliśmy wszystko, nawet na mieście podczas wycieczek. A hotel 5 gwiazdek, więc możesz być spokojna. Jedzenie świeże i menu dla dzieci. Młoda pałaszowała na co tylko miała ochotę. Wiesz jak ktoś jedzie do jakiegoś biednego regionu i hotelu to może być faktycznie coś nie tak. To miejsce jest sprawdzone, a kolega z biura podróży jeździ tam dwa razy w roku z małymi dziećmi. Na miejscu było pełno kobiet w ciąży czy z bobasami np. 5mies. dzidzia innych Polaków jadła hotelową zupkę krem;) A i zapomniałam napisać, że to Eftalia Village w Türkler (koło Alanya). Dopiero przed naszym przyjazdem otworzyli gigantyczny aquapark i nie mają jeszcze zdjęć:/ Za całą trójkę z wszystkimi opłatami na 2 tyg. all inclusive wyszło 4000zł.

Ostatnia edycja:
Ja nie wiem, każdy się boi o pogodę nad Polskim morzem, a jeżdżę co roku od 9 lat i jeszcze mi się nie zdarzyło narzekać na deszcz czy zimno, zawsze pięknie, słonecznie, upalnie...

nulini hahahahaha masz FARTA i SZCZĘŚCIE! Z drugiej strony powiem ci, że tylko raz trafiłam na deszcz, a tez jeździłam kilkanaście razy;)

Idę w kimę, bo dziecko już śpi;)

reklama
kasiekz - właśnie oglądam ten hotel, wygląda super! :) Ale.. cena niestety nie dla mnie. We wrześniu na 14 dni najtaniej to 3100 zł od osoby...

Do góry