reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2015

Zjadło mi posta!

Dopiero niedawno od ginka wróciłam. Z dzieckiem wszystko ok, przyzierność w normie, kość nosowa jest i jest mikro fiutek. Nie na 100% ale na to wskazuje. Młoda nie pocieszona, tatuś się cieszy.

;(

Cześć, czy mógłbym dowiedzieć się, w którym tygodniu te USG było robione?? ;-)
Pozdrawiam

reklama
Witam poranną porą. Wreszcie świeci trochę słońca. Zapowiadają znowu średnio udane lato...ale ten tydzień nawet gorący ma być. Może uda się młodemu trochę w basenie popluskać. Brachol pojechał z rodziną na tydzień do Grecji. Strasznie im zazdroszczę. Tam to wiesz, że będziesz mieć udaną pogodę. Jak byliśmy z Mikołajem nad morzem gdy miał ok 1,5 roku to cały tydzień padało. To była jakaś masakra. Wózek, folia, my mokrzy i dawaj w wiat. Później drzemka, suszenie ciuchów i szliśmy dalej, bo przecież z takim dzieckiem nie usiedzisz w pokoju tydzień. To była mordęga dla nas wszystkich.

EWI - wow już widać :-) gratuluje fiutka ;-D

NIEOBECNA - polecam Cornish Rexy :-) ja posiadam i zakochana jestem w tej rasie bardzo mądre towarzyskie i do tego nie ma problemu z sierścią a nie są łyse za to jak jedwab na początku jak dotknęłam nie mogłam przestać głaskać :-D

NULINI - ty szpiegu jak ty to uczyniłaś ? :-D niezła jesteś :-p

McPEARL - no niestety taki klimat mamy :sorry: też się zastanawiam czy w te wakacje chociaż uda się nad jezioro z młodą pojechać taka zajebista pogoda :confused2:

Ja kociara ;-) pies spoko ale tylko duży nie cierpię małych szczekających kundli :no: jak mi mama kiedyś Yorka do domu przyniosła w prezencie powiedziałam że ma go natychmiast oddać :-p

Ostatnia edycja:
McPearl - mój Młody we wrześniu będzie miał prawie półtora roku i strasznie chciałabym pojechać nad polskie morze (już lata nie byłam). Ale właśnie ze względu na niepewną pogodę (i koszta) polecimy gdzieś na wczasy.
Na razie zabieramy się za zrobienie mu zdjęć i wyrobienie paszportu. A potem trzeba będzie szukać wakacji i zaklepać urlop. No.. i jeszcze najważniejsze - by z ciążą było wszystko ok, bo inaczej będziemy gnić na śląsku. A nie wiem jak wytrzymam 2 tygodnie z moim Mężem i Młodym pod jednym dachem - chyba się pozabijamy. ;)

femme fatal - tylko na wakacje z małym dzieckiem boję się trochę sama organizować wszystko, wolałabym chyba zorganizowane wczasy z biura podróży (chodzi przede wszystkim o transfer z i na lotnisko).
Na szczęście Mąż pracuje w firmie na stanowisku kierowniczym i to on decyduje o terminach urlopów swojego zespołu, więc termin urlopu ma dość elastyczny i liczę, że uda się trafić na jakiegoś fajnego lasta. :)

Nieobecna - aaa no to musicie polować na okazję ;-) też mi się wycieczka marzyła do Chorwacji ale nie damy rady finansowo :baffled:

reklama
Do góry