Mysza,tak ja już w pracy ale tylko na 3/4 etatu.nie jest źle,daje rade ze wszystkim-rano Jagoda do żłobka a Nina do przedszkola,potem do pracy,potem po Jagode ,spacer z nią,potem drzemka i wtedy wraca starsza,obiad i na dwór.a potem wieczorne jedzenie i spanie.zakupy przyjeżdżają same a sprzątanie w weekend,mamy podział z mężem.i tyle,kwestia organizacji.my też w październiku mamy rocznice ślubu i też jedziemy na weekend gdzieś,zabieramy Jagode a Nina z dziadkami zostanie.
reklama
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Po kilku bezsennych nocach okraszonych płaczem wylazła wreszcie ta parszywa lewa górna jedynka...
Ciekawe, kiedy reszta...
Ciekawe, kiedy reszta...
bada m.
Fanka BB :)
Gratki dla Ignasia medal dla mamy ;-)
Udanej niedzieli dla Wszystkich :-) u nas Miki ma zapalenie gardła i antybiotyk, a Gniewko nadal katar i nadal robimy inhalacje
Pogoda ładna i idziemy na roczek popołudniu.
Udanej niedzieli dla Wszystkich :-) u nas Miki ma zapalenie gardła i antybiotyk, a Gniewko nadal katar i nadal robimy inhalacje
Pogoda ładna i idziemy na roczek popołudniu.
MommyTigger
Gratulacje z ząbka
My na basenie wczoraj byliśmy Było świetnie!!! O ile książę nie będzie zasypiał o tej godz co zajęcia to będziemy co sobotę jeżdzić.
Nocki od jakiś 4 dni bez karmienia o 23/24
My na basenie wczoraj byliśmy Było świetnie!!! O ile książę nie będzie zasypiał o tej godz co zajęcia to będziemy co sobotę jeżdzić.
Nocki od jakiś 4 dni bez karmienia o 23/24
zuzanna8704
Nulini gratulacje dla Ignasia
My póki co mamy jednego , lewą dolną 1
We wtorek idziemy do szczepienia i aż truchleję jak sobie o tym pomyślę... Może przewrażliwiona jestem... U nas póki co jest spokojnie od chorób I na szczęście mleko kozie smakuje i apetyt młody ma większy (chociaż do tej pory nie mogę narzekać)
Bada m. , Suseł zdrówka dla dzieciaczków :-)
My póki co mamy jednego , lewą dolną 1
We wtorek idziemy do szczepienia i aż truchleję jak sobie o tym pomyślę... Może przewrażliwiona jestem... U nas póki co jest spokojnie od chorób I na szczęście mleko kozie smakuje i apetyt młody ma większy (chociaż do tej pory nie mogę narzekać)
Bada m. , Suseł zdrówka dla dzieciaczków :-)
zuzanna8704
Megami młody pije kozie mleko Na początku z kartonu , ale cudem udało nam się znaleźć kozę i jest o niebo lepiej tolerowane przez młodego
reklama
bada m.
Miłego dnia korzystajmy z ostatnich dni lata;-)
Zuza super,że jest lepiej po zmianie mleka
Zdrówka dla Wszystkich
Zuza super,że jest lepiej po zmianie mleka
Zdrówka dla Wszystkich