reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
My przez dwa dni nie wychodziłyśmy, dlatego dzis godzinny spacer był. Odebrałam przesyłkę na poczcie, zamówioną kawę :-) Chciałam isc jeszcze zapytać o chrzest ale kancelaria była do 11, a my byłyśmy po.

Doggi nawet bym się pomyślała że cyckiem tak się da, mój też ciągle je więc...

Ją dziś nie wychodzę bo średnio mi się chce ...
Założyłam małemu czapkę, przykryłam kocykami i otworzyłam okno

Musiałam zrobić na tablecie hard reset i t9 mi się włączyło i nie wiem jak wyłączyć :p

hej!

też właśnie wróciłam ze spaceru, bo młoda miała akcję "ja nie będę w domu spać", a wcześniej od 6 rano tylko przez godzinę na brzuchu pospała i koniec.

Laski, do kiedy w przedszkolach jest sezon chorobowy? w moim przedszkolu nadal nie mają za dużo dzieci (przedszkole funkcjonuje dopiero kilka m-cy) i z racji tego cena za miesiąc to 150 zł! (prywatne, lingwistyczne). młody chciałby do przedszkola (w teorii, a w praktyce się okaże haha), ale nie chce go teraz w choróbska wpakować. kwiecień będzie już ok? nie chce teraz chorób w domu. wiadomo, że w każdym miesiącu coś tam się może wydarzyć, ale jest pewien okres kiedy dzieci chorują na potęgę i właśnie o ten okres pytam???

i jeszcze jedno, jak wyglądało u Was odpadanie pępka? już nie pamiętam, jak to było przy młodym, a laseczce coś tam zaczyna się odklejać, ale zbiera się przy tym taki "brud" - nie ropa, nie krew, tylko taka wydzielina jakaś i nie wiem, czy do lekarza z tym iść :/

Ostatnia edycja:
Izuchna ja mieszkam na wschodzie i az takiej tragedii nie ma ;)

Chlop moj dzisiaj wraca!
Kurs przeszedl, dostal 5 wiec wstydu nie bedzie w pracy :D
Ma dac znac o ktorej go z Rzeszowa odebrac :D
Musze mu leczo zrobic, bo pewnie glodny wróci :)

U mnie też dzisiaj nie za ciekawie... Zastanawiam się czy po starszą do szkoły iść czy jechać :p

Sprite ja się na chorobach nie znam więc nie pomogę :p

Ja jak widzę takie tłuste dziecko to krew mnie zalewa... Jak za młodu się przekarmia i żołądek rozciąganie to później już całe życie z otyłością się walczy przez durnote rodziców :-/ najgorsze są babcie co pasują w te dzieci chu wie co -_-
Te małe to swoją drogą ale takie otyle dzieci w wieku przedszkolnym czy szkolnym...

Jenn to zmień lekarza co za bzdury! oczywiście że przy mm trzeba dziecko dopajac

Alecta - aleeez mi pomysł podsunelas z tym leczo :-D

Akropol babć przekraczających wnuki. Mojej teściowej nie da się nic wytłumaczyć pamiętam jak syn miał dwa.latka i przyszła ze snicersem ja mówię że.nie.można poszłam zrobić herbatę wracam i co widzę czekolada w.buzi a potem uczulenie na.orzechy fuckkk

Sprite, powąchaj tą wydzielinę- jak nieładnie pachnie to idź do lekarza bo to ropa. a jak bez zapach to psikaj octeniseptem i czyść patyczkiem. Kwiecień powinien już być ok w przedszkolu ale przygotuj się że i tak może chorować na początku.
We Wrocławiu słonko się przebija, Jagoda śpi na balkonie, po 15 pójdziemy na spacer i do przedszkola po starszaka.

reklama
alecta, gratki dla męża!!!

sprite, Tosia poszła do przedszkola we wrześniu, czyli teoretycznie końcówka lata i nie powinno być chorób, a i tak odpadła po pierwszym tygodniu :baffled:

Laski, a jak to jest z tym Delicolem - jeśli go podaję, to i tak muszę wyeliminować CAŁY nabiał ze swojej diety, czy jak go podaję, to mogę sama normalnie pić mleko?

Do góry