reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Czyli ten Bobotic uważacie za dobry? Dzisiaj się jeszcze pediatry poradzę, bo mały wieczorami się męczy skoro tak marudzi.. Może faktycznie jakieś krople nie zaszkodzą a pomogą.

Jenn, położna mi mowila ze one działają tylko na jelita i sa wydalane razem z kałem. Także na pewno dziecku nie zaszkodzisz.
Ku.rde! U małej znów pojawiają sie jakieś krostki/odparzenia na tyłku. A juz wszystko sie tak ładnie goiło. Smarujemy beoanthenem, wietrzymy, kąpiemy w krochmalu. Juz nie mam siły :( Płakać mi sie chce ;(

Nulini, spróbuj podawać do każdego posiłku. U nas jeczenie z reguły po południu. Podaje jej od wczoraj. Zobaczymy jak bedzie dzisiaj.

Ale ja podaję przy każdym posiłku :tak:

jenn, dużo czytałam o tych wszystkich kroplach i one się nie wchłaniają, czyli są wydalane w "niezmienionej formie", więc ciężko nimi zaszkodzić ;-)

Megami mi tez nie przeszkadza ze zapachu nientrzymaja ;-)

Jenn mi wczoraj pediatra polecil bobotic lub sab simplex

Lay moj dzis ma dupsko odpazone bi tatus wieczorem nie zmienil pampka bo dziecko plakalo o czym ja nie wiedzialam
Efekt taki ze mlody od 20 do 3.30 byl w jednej pieluszce i wszysyko czerwone

To ja w nocy czasem w ogóle nie zmieniam jeśli nie czuję kupy i młodej na szczęście żadne odpażenia się nie robią.

Laydeek- jeśli macie kwaśne kupy to sprobuj podawać np.acidolac baby. To jest prpbiotyk już dla noworodków. Pomaga na florę bakteryjną i kupki robią się mniej zrace.

Ja też w nocy nie przebieram jak nie czuje kupy.

reklama
Do góry