reklama
jenn200818
Fanka BB :)
Czyli ten Bobotic uważacie za dobry? Dzisiaj się jeszcze pediatry poradzę, bo mały wieczorami się męczy skoro tak marudzi.. Może faktycznie jakieś krople nie zaszkodzą a pomogą.
Jenn, położna mi mowila ze one działają tylko na jelita i sa wydalane razem z kałem. Także na pewno dziecku nie zaszkodzisz.
Ku.rde! U małej znów pojawiają sie jakieś krostki/odparzenia na tyłku. A juz wszystko sie tak ładnie goiło. Smarujemy beoanthenem, wietrzymy, kąpiemy w krochmalu. Juz nie mam siły Płakać mi sie chce ;(
Ku.rde! U małej znów pojawiają sie jakieś krostki/odparzenia na tyłku. A juz wszystko sie tak ładnie goiło. Smarujemy beoanthenem, wietrzymy, kąpiemy w krochmalu. Juz nie mam siły Płakać mi sie chce ;(
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini, spróbuj podawać do każdego posiłku. U nas jeczenie z reguły po południu. Podaje jej od wczoraj. Zobaczymy jak bedzie dzisiaj.
Ale ja podaję przy każdym posiłku
jenn, dużo czytałam o tych wszystkich kroplach i one się nie wchłaniają, czyli są wydalane w "niezmienionej formie", więc ciężko nimi zaszkodzić ;-)
agulqa_b
Fanka BB :)
Megami mi tez nie przeszkadza ze zapachu nientrzymaja ;-)
Jenn mi wczoraj pediatra polecil bobotic lub sab simplex
Lay moj dzis ma dupsko odpazone bi tatus wieczorem nie zmienil pampka bo dziecko plakalo o czym ja nie wiedzialam
Efekt taki ze mlody od 20 do 3.30 byl w jednej pieluszce i wszysyko czerwone
Jenn mi wczoraj pediatra polecil bobotic lub sab simplex
Lay moj dzis ma dupsko odpazone bi tatus wieczorem nie zmienil pampka bo dziecko plakalo o czym ja nie wiedzialam
Efekt taki ze mlody od 20 do 3.30 byl w jednej pieluszce i wszysyko czerwone
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Też w nocy nie zmieniam, no chyba, że kupa, albo nalane tak, że nóg nie może złączyć przez napuchniętą banię
reklama