reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
Tradycyjnie już spać nie mogę mimo zmęczenia.. :(
Nie wiem dlaczego teraz mam taki problem ze snem.
Mam ochotę wyjść ze swojej skóry i stanąć obok grrr..

Jenn ja Cie rozumiem, bo jeszcze niedawno sama miałam straszne problemy ze snem mimo, że chwile wcześniej oczy same mi się zamykały :-/
I nic nie pomagało na sen ani melisa,ani kakao czy ciepłe mleko.
Nawet Neospazminie kiedyś łyknęłam i też nic.
Na szczęście mi w końcu samo przeszło i mam nadzieję, że już nie wróci.

A ja głupie sny miałam w nocy.
Śniła mi się Nulini, ale za cholerę nie kojarzę co się w tym śnie działo, później siedziałam z Doggi w Susharni, bo jakimś cudem znalazłam się w Zgorzelcu :p (sushi było pyszne :p), później jakaś impreza mi się śniła niby w jakiejś szkole i tam sporo znajomych było, a na końcu weszli jacyś ludzie co chcieli przejąć władzę w tej szkole i ja się nie zgodziłam i wyszłam :p
Nie wiem co biorę, ale czas zmienić dilera :p

Mysza, haha. Ale Ci to poszło galopem :-D gratki

A ja śniadanko i do tego nieszczęsnego szpitala...kiepska noc to była. Tak to jest. Chciałam wcześniej się położyć ale to raczej był mój błąd bo zasnąć nie mogłam i tylko się wkurzałam przerzucając się z boku na bok.

McPearl to trzymamy za Was kciuki i czekamy na wieści.

Ja chciałabym żeby już była środa i dowiedzieć się w końcu konkretów.
Dla mnie najlepiej byłoby jakby mnie przyjęli i zaplanowali od razu cc na piątek, bo wtedy mój gin ma dyżur.
No, ale to nie koncert życzeń ;-)
No i stresuje się dzieciakami żeby nie płakały.
Pamiętam, że w sierpniu Nikola wieczorami strasznie płakała za mną :-(
Ł już został pouczony, że ma im musztry nie wprowadzać, bo bidoki nawet nie będą miały się komu pożalić :p

Witam się niedzielnie,

u nas pogoda do d...
Noc minęła w miarę spokojnie, poszłam spać po północy, nad ranem kot zaczął się awanturować ale tak ogólnie to się wyspałam. Na szczęście nic nie boli.
Też chcę małej zrobić urodziny w sali zabaw ale u ans kosztuje to majątek- 50 zł za salę- 30 zł za każde dziecko+ 5 za rodzica ewentualnie+ własne jedzenie.,.. nie wiem czy zrobię ale w domu nie chce mi się robić bo 8 dzieciaków do domu nie zaproszę bo zwariuję z taką gromadą i Jagodą już na głowie.
Nina jest wodnikiem, jest super, Jagoda będzie Koziorożcem, też dobrze.,
Miłej niedzieli dziewczyny. idę dzisiaj na basen się wymoczyć.

jak by któraś chciała 27 stycznia urodzić to nie ma problemu:p

To mój termin, ale podziękuję, chcę wcześniej :-D

Mommy, ja też jestem waga i jestem zaje.bista :-D:-D:-D

alecta, no jak możesz nie pamiętać snu ze mną :-D

McPearl,
kciuki zaciśnięte!!!

Syn już mnie wkur.wia jak stary :wściekła/y:
Wczoraj cały wieczór się praktycznie nie ruszał, w nocy co chwilę się budziłam, ale też ruchów brak, w końcu obudziłam się o 7 i go męczyłam zimnym sokiem, czekoladką, szturchaniem, to łaskawie się trochę poruszał :wściekła/y:
A już miałam przed oczami wizję jazdy do szpitala :wściekła/y:
No co za wredota mała, matkę tak stresować! :wściekła/y:

Teraz ma czkawkę, więc jestem spokojna :-D

reklama
Do góry