reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

Ja o 10.30 mam wizyte,ciekawa jestem jak tam mała.u mnie noc słabo,dużo się budziłam,jakie$ sny dziwne miałam.no i Nina zaczyna kichać znowu...i trzymajcie kciuki bym nie rodziła przynajmniej przez tydzień bo oczywiście teściowa chora-ma angine i nie miałby kto z Niną być...

Ostatnia edycja:
reklama
Hej piątkowo!

Alecta - trzymaj się i nie denerwuj się niedługo Lili nadrobi mleczkiem i urośnie.
Doggi- mam nadzieję, że gin dziś zajrzy i powie marsz na porodówkę Pani już rodzi.
Bada m - kciukaski za Was, za szybkie cc.

Ja mam jeszcze 3 tygodnie do terminu. Nie wiem jak ja dotrwam z tymi bólami. Dziś znów jak 2 tygodnie temu co mi szyjka szalała kłuje w cipce. Mały jak sie wciska w dół to boli. Nie wiem jak jest ułożony w końcu bo wkłada girkę w bok gdzie już nie mam brzucha prawie. Muszę wtedy położyć się na lewy bok i mu tą nóżkę przesunąć bo boli.

Pranie wstawiłam, dzieci śniadanie zjadły. Jak nie będzie padać muszę iśc na zakupy i dalej gotować i zamrażać. Trochę posprzątać w mieszkaniu.
Ja jestem non stop teraz zła a najbardziej jak ktoś do nas przyjdzie. Wkurza mnie więcej hałasu jak jest te rozmowy. Straszne to jest.

Agulqa ale mały chociaż pije kiedy jest przy cycku czy po prostu lubi sobie go mieć przy sobie?

Parszywa pogoda, pada deszcz.. ale noc jakoś przespana. Dopiero teraz wiem co to czkawka u małego, już drugi raz ją czułam. Ale jest bardzo nisko, bo czuję ją w podbrzuszu z lewej strony, mały nisko ułożony bez zmian ;-) Chyba z lenistwa już się odwrotnie nie ułoży i pewnie nie ma miejsca żeby to zrobić :-)

Bada 3mam kciuki i czekamy na Gniewka :D

A mi nawet dobrze się dzisiaj spało.
Ł przed pracą przyniósł mi świeże bułeczki na śniadanko i mleko, bo wczoraj sie skończyło, a ja kawy bez mleka nie rusze.
No dobra rusze, ale to już nie to samo:p
Biorę sie powoli za śniadanie jakieś, bo zaraz powtórki będą krzyczeć, że głodne są :p

Bada m _ kciukasy zaciśnięte, o rety za chwilę zobaczysz Gniewko, super, zazdraszczam i czekamy na wieści hipp hipp hurrrra pierwsze styczniowe dzieciątko za chwilkę będzie.

Bada bada ja też chcę.. a jeszcze muszę wyczekać swoje :-(

Zaczęły mnie boleć piersi od kilku dni hmmm..
Powinien być osobny wątek narzekactwa :-D Chociaż ja się żalić nie lubię. Coś w tej ciąży mi się poprzestawiało..

Ostatnia edycja:
reklama
Bada to już za 18 minut!
Aaaa zazdraszczam Ci.
Tez bym chciała zeby Lila byla już na zewnątrz, byłabym spokojniejsza

Do góry