reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Hmm to ja niewiele co z tą moją szanowną.
Nie siedzę cały czas w łazience, myję się raczej normalnie w sensie ani za rzadko ani za często.
Ehh niedługo mam wizytę to muszę nie zapomnieć powiedzieć o tym ginowi.

Emilchen moja niedawno też spokojniejsza była, ale zanim od dwóch dni szaleje tak, że cały brzuch mi lata.

Jeny jak mi się dzisiaj nudzi.
Od 6 rano ten dzień się strasznie dłuży.

reklama
Miłego popołudnia kobietki :happy2: dopiero neta włączyłam,u nas tak pięknie,że pół dnia byliśmy na dworze,na cmentarzu,na spacerze, szwagra Alę zobaczyć czy urosła przez tydzień .Nasmażyłam pancakesów ,podgrzałam wczorajszy żur i zrobiłam sałatkę z tuńczyka ,czeka jeszcze szarlotka ale już nie mam siły :-p

Alecta uśmiałam się z Twojej wybrednej pipki :-D

Ja używam teraz żelu do intymnej z białego Jelenia i jest ok. Wcześniej laktacyd albo AA i były ok. Inna sprawa, że takie infrkcje w ciąży to norma..
Emilchen qrcze trochę długo te kilka tyg...
My na groby dziś nie poszliśmy bo autem nie byłoby szans tam zaparkować a spacer też odpadł bo mi po 10min spaceru brzuch twardnieje a bite pół godz musielibyśmy iść. Jutro się wybierzemy na spokojne :-)

Emilchen z tego co wiem moga probowac. I obstaja przy tym ze beda probowac, nke odpuszcza
Co do inhalatora mam madzieje ze szybko wymienia i dadza dobry, nowy i sprawny :-)

My bylismy jiz na jednym cmentarzu. Wrocilismy na nozkach, ponad 30min spaceru :-) a wieczorem jedziemy sobie do wsi obok bo Ł tam kogos ma i tez spacerek zrobimy sobie :-)

wstawiłam szarlotkę do piekarnika:happy2: mamy za chwilę mieć gości,a wieczorem ok.19 też idziemy jeszcze na cmentarz,bo dzieciaki tak się cieszą,bo tam jak ciemno tak ładnie

ja miałam sernik z brzoskwiniami. rozdzieliłam cały i przynajmniej nic mnie nie kusi :-D

ale przed chwilą najadłam się domową pizzą z kurczakiem. ooooo mój brzuch :-)

Hej ;-)

My byliśmy u mojej mamy na obiedzie i kawie a później jak się sciemnilo to na cmentarz się przejść ;-)
Teraz leniwie w domu

Alecta to mi się ciągle wydaje ze smierdze tam :-/ i kupiłam sobie gynomed babka w aptece poleciła 14 kapsułek za 20zl jeszcze najnormalniejsza cena

Ja może jutro sernik zrobię :-D

A u nas dziś tort cappuccino :D pękam w szwach :D

Czy wy też macie takiego doła kit wie dlaczego? Normalnie taka jakaś niespokojna jestem coś jakbym się martwila ale nie mam czym się martwić i tak mi jakoś depresyjnie jest :( taki straszny niepokój czuje nawet T zauważył to bo się zaczęłam di niego przytulać, wczoraj w łóżku się do niego w nocy przytuliłam tortem zerwał się na równe nogi zapalił światło i z paniką "co jest? Co się dzieje, coś cie boli? Chcesz do szpitala?" a ha mówię że nic się nie dzieje tylko chce się przytulic, bo czuję potrzebę, a on na to "teraz to napewno do szpitala musimy jechać jak ty się chcesz przytulać to znaczy ze coś się dzieje" ech skąd to to

reklama
Laski podziwiam za te slodkosci :-) ja nie robie nic. Na obiedzie bylismy u tesciowej, pozniej mielismy do nich na kawe isc, ale ze byli na cmentarzu to jak wracali oni przyjechali do nzs ze swoim ciastem ;-)

Doggi mnie ogolnie przewaznie listopad depresyjnie nastraja. No i dzis mam dola spowodowanego rozmowa z mama i sytuacja w domu

Do góry