reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Sencha patrick jane jest boski! Uwielbiam tego aktora :)

bada m. Wydaje mi się ze gin daje zwolnienie ciążowe. Ja jak teraz byłam to od razu chciał mi wypisać.

My właśnie wróciliśmy z pysznego obiadku :) mój mąż z okazji dnia matki zabrał mnie i swoją mamę na pyszny obiadek do görlitz oczywiście najwięcej zjadła ola ;) ale ja miałam takiego steka ze juz mam na niego znów ochotę przepyszny!!!!!

reklama
Hej Dziewczyny:)

Dołączam do Was:) Mam na imię Ewelina, 31 lat. Wstępny termin mam na 6 stycznia:) To moja trzecia ciąża. Pierwsza z powodzeniem, mam piękną 3letną córeczkę Hanię:) Druga niestety okazała się pustym jajem płodowym i teraz trzecia z maluchem:)

Dzisiaj wyszłam ze szpitala i nurtuje mnie czym była pewna tabletka którą dostałam jednorazowo. Biała, okrągła z przedziałkiem, były jakieś liczby i dwie litery, płaska niepowlekana. Obstawiam magnez ale i tak się stresuję bo jedna z pacjentek mówiła że miała pomylone leki. Nawet nie brałam pod uwagę ze coś takiego może się wydarzyć. Może naiwnie. Jeśli któraś ma magnez w domu i może zerknąć to byłabym wdzięczna.

sencha, dla mnie też ten język urzędowy to czarna magia :confused: Ja jak zjem za dużo to aż mnie skręca w żołądku, muszę się bardzo pilnować!

bada m., OCZYWIŚCIE że iść po zwolnienie!!!

Mam i są 4 rodzaje a miałam jeszcze ten 5. Po tym się połapałam że dostałam jakiegoś gratisa.

Pojechałam wypożyczyć jakiś film na wieczór dla mnie i starego i po drodze pojechałam do kauszwica po pieczywko żebysmy miały z Ó na śniadanie i dorwalam arbuza, kupiłam połówkę arbuza prawie 3kg, 3/4 juz zjadłam i stałam POŻERAŁAM i tylko mówiłam do siebie na głos "o ja pier***e jak mi dobrze, jak mi dobrze" na co mój mąż zaczął się śmiać stał u progu kuchni i obserwował i stwierdził że zaczął się martwić czy kochanka nievzaprosilam ale to tylko arbuz :)
Ale był pyszny, słodki, soczysty arbuzowy, obłędny!! :)

Cześć wszystkim :) Przygarniecie mnie? :-)
Na razie odezwałam się tylko w wątku powitalnym, ale regularnie Was podczytuję, jakoś nie dowierzam, póki nie zobaczę :) Chyba boję się, że coś będzie nie tak a ja się nakręcę, więc wolę sobie wmawiać, że nic się nie dzieje, póki nie zobaczę fasolki.
Termin wizyty mam na 29maja, a termin porodu wg mnie na 4 stycznia.
Tak sama do końca nie wierzę, ale z drugiej strony imiona już są wybrane :) Piotruś lub Blanka.
Czuję się super, mdłości już za mną, pomęczyło mnie ze 3 tygodnie, teraz jestem prawie cały czas głodna, a jak mnie zassie z głodu, to zaraz mnie mdli. Najgorszym objawem jest niemiłosierny ból piersi, w nocy aż się budzę jak sobie przygniotę cycucha, a że są teraz olbrzymie to całkiem często to mi się w nocy zdarza.
Pracuję w biurze, ale mam dość mocno stresującą pracę, szef nic nie wie, czekam sama, żeby zobaczyć czarno na białym wtedy i jego oświecę :) Raz myślę, że chcę pracować do końca, a jak mnie szef wkurzy to sobie mówię, że poszłabym na L4 w minutę :)

Pozdrawiam wszystkich cieplutko

reklama
Do góry