reklama
bada m.
Fanka BB :)
Megami no właśnie różnie to bywa w tej mojej pracy,ale powiem o ciąży i będę się oszczędzać,albo pomówię z mężem i może pójdę jeszcze po zwolnienie jutro do lekarza rodzinnego.
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja tam o ciąży w pracy nie mówię, z resztą przez telefon to nie rozmowa, a tylko tak się kontaktuję z szefową. Jak kiedyś przyjedzie do mnie z Warszawy, to jej powiem, a póki co niech żyje w nieświadomości ;-)
bada m.
agus no właśnie mnie to zastanawia czemu on mi nie dał i właśnie mówię m,że powinnam dostać to zwolnienie.
S
sencha
Gość
ja dziś płakałam na mentaliście jak Jane po 6 sezonach wyznał lisbon miłość!!!! A ja NIGDY nie płaczę! Mój mąż jest od tego
Ta scena była genialna! Ja nie płakałam, ale jeszcze bardziej polubiłam aktora grającego Jane'a - szacun za taką kreację postaci!
A z takich pracowych kwestii. Ja szcześliwie pracuję w oświecie, więc za miesiąc wolne! Ale... mam umowę tylko do sierpnia (nie na zastępstwo, zwykłą, na czas określony). Jeszcze nie wiadomo czy będzie na etat dla mnie w gminie. Wiem też, ze jestem chroniona do dnia porodu, więc pewnie pierwsze półrocze jeszcze przepracuję. Zastanawia mnie jednak, czy mam szansę na ten roczny urlop rodzicielski czy nie? Nie moge zrozumieć tych zapisków ze strony ZUS. Czy może ktoś ma to oblatane?
Zgubiłam w wątku już kto pisał o Karmi - ale ten "bezalkoholowy" napój ma 0,5% zawartość alkoholu (kiedyś były całkowicie bez alko)... To też trafia do dziecka...
A, i jeszcze chciałam się pożalić
Jestem głodna - jest mi niedobrze. Najem się - jest mi niedobrze. Za dużo wypiję - mdłości.
Tylko jak jem, czuję się świetnie
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Goschon masz rację idź na l-4 ja też mam problemy leżę a starałam się ponad 2 lata przeszłam mnóstwo zabiegów i doskonale Cię rozumiem dlatego jestem na l-4 od samego początku jak się dowiedziałam w badaniu krwi firma sobie poradzi :-)
Bada powinien Ci dać l-4 a ktoś inny może Ci wypisać?
Bada powinien Ci dać l-4 a ktoś inny może Ci wypisać?
reklama
bada m.
Byłam dzisiaj w przychodni i w rejstracji kobieta powiedziała,żebym przyszła po 7 rano jak chcę to mnie może gdzieś wcisną,czytałam ,że zwolnienie w ciąży może wystawić lekarz rodzinny,co mi radzicie iść po to zwolnienie?
sencha opisałaś moje dolegliwości co do mdłości idealnie,
sencha opisałaś moje dolegliwości co do mdłości idealnie,