reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

U mnie na marcu 2011 była dziewczyna która w dniu terminu porodu przestała czuć ruchy i okazało się że mały Wiktorek nie żyje:( Teraz ma Henryka który ma już ponad 2 lata;)

Myślmy pozytywnie żeby nie sfiksować!!!

reklama
U nas w czerwcu była dziewczyna która urodziła jakoś 27-28 tydz i bardzo długo walczyli o małego i teraz prawie całkowicie zdrowy :) są happy endy ale poród w 25tyg to szaleństwo ze wody tak po prostu odeszły, masakra strach się bać

Lactulosum przepisali mi w szpitalu zebym nie miala zaparc przy moim niskim lozysku. Fakt-skuteczny:)

Elutka ja cierpialam na wzdecia. Nawet po cc dostalam cos w zastrzyku bo juz nie wytrzymywalam. Potem Ulgix w saszetkach pomagal.

Agulqa dla mnie tez ksiązki mogą nie istniec:p

Moja kuzynka stracila dzidzie w 7mies. Nagle przestala czuc ruchy. Dzidzia byla zdrowa-zabraklo wod plodowych:/ Teraz ma 2letniego bobasa. Pelno takich historii...niestety!

Hey dziewuszki, jutro do Was zajrzę więcej ale nadrobić oczywiście się nie da. Teściową już oddelegowałam więc będę miała trochę spokoju :)))) Póki co się melduję i życzę miłej nocy :))))

Sprite blagam Cie... to bedzie ostatecznosc

Doggi ja chyba juz jakis czas temu o tym czytalam... nie pisalam tu bo i po co mialam inne laski denerwowac... staram sie podchodzic na luzie, tzn nie dopuszczam do siebie mysli ze to sie stalo na prawde i wierze ze u nas bedzie wszystko bardzo dobrze. Poza tym Ł zawsze od razu na ziemie mnie sprowadza.

Ja wlasnoe nie lubie jak ktos cos takiego przytacza bo mnie doluje... a tak jak sama na to trafie to moj problem... i tak samo o wielu sytuacjach ciezarnych kobiet tu nie pisze bo wiem ze nam niewskazane sa negatywne emocje.

Stokrotka ja po sobie wiem jak na mnie takie info wplywaja i zawsze staram sie takich unikac bo teraz mam miec spokoj i radosc a nie zmartwienia i zawalona glowe ze cos zle pojdzie.

W srode zaczynam 26tc :-) czyli po jego skonczeniu zaczynam 3trymestr :-)

Oczka juz bola. Dobrej o spokojnej nocy wszystkim! Bez negatywnych emocji i zmartwien

reklama
Do góry