reklama
U nas w czerwcu była dziewczyna która urodziła jakoś 27-28 tydz i bardzo długo walczyli o małego i teraz prawie całkowicie zdrowy są happy endy ale poród w 25tyg to szaleństwo ze wody tak po prostu odeszły, masakra strach się bać
kasiekz
Fanka BB :)
Lactulosum przepisali mi w szpitalu zebym nie miala zaparc przy moim niskim lozysku. Fakt-skuteczny
Elutka ja cierpialam na wzdecia. Nawet po cc dostalam cos w zastrzyku bo juz nie wytrzymywalam. Potem Ulgix w saszetkach pomagal.
Agulqa dla mnie tez ksiązki mogą nie istniec
Moja kuzynka stracila dzidzie w 7mies. Nagle przestala czuc ruchy. Dzidzia byla zdrowa-zabraklo wod plodowych:/ Teraz ma 2letniego bobasa. Pelno takich historii...niestety!
Elutka ja cierpialam na wzdecia. Nawet po cc dostalam cos w zastrzyku bo juz nie wytrzymywalam. Potem Ulgix w saszetkach pomagal.
Agulqa dla mnie tez ksiązki mogą nie istniec
Moja kuzynka stracila dzidzie w 7mies. Nagle przestala czuc ruchy. Dzidzia byla zdrowa-zabraklo wod plodowych:/ Teraz ma 2letniego bobasa. Pelno takich historii...niestety!
goferek
Ejjjjj.nie czytajcie takich rzeczy, u nas KAŻDA urodzi w czasie zdrowe i piękne maleństwo.
P.S.Nie nakręcam się, bo mam jutro wizytę i już mam głupie myśli.
P.S.Nie nakręcam się, bo mam jutro wizytę i już mam głupie myśli.
agulqa_b
Sprite blagam Cie... to bedzie ostatecznosc
Doggi ja chyba juz jakis czas temu o tym czytalam... nie pisalam tu bo i po co mialam inne laski denerwowac... staram sie podchodzic na luzie, tzn nie dopuszczam do siebie mysli ze to sie stalo na prawde i wierze ze u nas bedzie wszystko bardzo dobrze. Poza tym Ł zawsze od razu na ziemie mnie sprowadza.
Ja wlasnoe nie lubie jak ktos cos takiego przytacza bo mnie doluje... a tak jak sama na to trafie to moj problem... i tak samo o wielu sytuacjach ciezarnych kobiet tu nie pisze bo wiem ze nam niewskazane sa negatywne emocje.
Doggi ja chyba juz jakis czas temu o tym czytalam... nie pisalam tu bo i po co mialam inne laski denerwowac... staram sie podchodzic na luzie, tzn nie dopuszczam do siebie mysli ze to sie stalo na prawde i wierze ze u nas bedzie wszystko bardzo dobrze. Poza tym Ł zawsze od razu na ziemie mnie sprowadza.
Ja wlasnoe nie lubie jak ktos cos takiego przytacza bo mnie doluje... a tak jak sama na to trafie to moj problem... i tak samo o wielu sytuacjach ciezarnych kobiet tu nie pisze bo wiem ze nam niewskazane sa negatywne emocje.
Stokrotka34
Aglqa madrze piszesz, wiele dziewczyn z forum ma swoje straty i przypominanie im o tym nie jest fajne
agulqa_b
Stokrotka ja po sobie wiem jak na mnie takie info wplywaja i zawsze staram sie takich unikac bo teraz mam miec spokoj i radosc a nie zmartwienia i zawalona glowe ze cos zle pojdzie.
W srode zaczynam 26tc :-) czyli po jego skonczeniu zaczynam 3trymestr :-)
Oczka juz bola. Dobrej o spokojnej nocy wszystkim! Bez negatywnych emocji i zmartwien
W srode zaczynam 26tc :-) czyli po jego skonczeniu zaczynam 3trymestr :-)
Oczka juz bola. Dobrej o spokojnej nocy wszystkim! Bez negatywnych emocji i zmartwien
reklama