reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

niezły dzień dzisiaj widzę ... nie wychodzę więcej z domu na wszelki :-D :-D jutro już wizyta i to taka konkretna długa i dokładna jej jaj ja się cieszę i nie mogę się doczekać :-)

szukam pomysłu na sesję zdjęciową z brzuszkiem jakbyście coś ciekawego (nie oklepanego bo tego to pełno w necie ;-) ) widziały to pokażcie :-) myślę że za miesiąc półtorej już pójdę :-)

TASIA - nie przetłumaczysz ....

reklama
Ale tu nerwowo!:) Strach sie wtryniac zeby nie oberwac:p

Bonia...nawet nie straszcie kontrolą zus. Dobrze ze tez mam zwolnienie 'chodzone'.

Tasia nie przetlumaczysz. Dobrze ze moja daleko mieszka...

Ostatnia edycja:
Oj, jak tu dzisiaj nerwowo... Moja córka była w przedszkolu do 15, mąż w pracy a ja mogłam się wylenić sama. Pograłam w gierki, poczytałam forum, jednym słowem jedno wielkie lenistwo:)

Na obiad nic nie gotuję bo po wczorajszej imprezie dużo zostało a jak to moja mama zawsze mawia "w domu świnek nie ma więc trzeba zjeść i nic nie wyrzucać":)

Femme w połowie 8mc najlepiej sesje robić bo brzuch już duży a kobieta nie jest jeszcze jakoś bardzo spuchnięta. Pomysłów nie mam niestety:(

Rety, wróciłam z marketu i jestem wykończona... Jakbym cały dom wysprzątała :-D Jeszcze myślałam, że tam zemdleje... Ale to pewnie przez to, że o samym śniadaniu byłam, a już pora obiadu :-) Poszłabym spać :baffled:

Megami ja po dzisiejszych wrażeniach też bym chętnie spać poszła, ale moje potworki już w domu są.
Niby bajkę oglądają, ale znając ich jak tylko wyczuliby, że przysypiam to zaczęłoby się dzikie szaleństwo.

LayDeeK, dzięki wielkie za maila! :-D

Tasia, nie wiem, jak przetłumaczyć, ale chętnie się dowiem!!! Ile ja się mężowi natłukłam, że jak ręce zimne, to nie znaczy, że zimno! Teraz dotarło, ale dla mojej mamy nadal wyznacznikiem są dłonie i stopy :wściekła/y:

femme, też nie wychodzę z domu, zamówiłam sobie czekoladę z dostawą do łóżka :-D

Ewi, ja się dzisiaj nie zdążyłam wybyczyć, ledwo wróciłam z przychodni i napisałam na forum, już Młoda wróciła... Może jutro nadrobię leniuchowanie :-D

Megami, mnie też coraz częściej słabo, dziś w przychodni mi się nogi ugięły w poczekalni, ale opanowałam się przed teatralnym omdleniem :-D

alecta zawsze można powiedzieć że na spacer poszłaś się dotlenić. Przecież nie można dzieciaka kisić w brzuchu;) Gorzej jak kilka razy z rzędu nie zastaną. Spacery wskazane są w ciąży, świeże powietrze itd;)

Nulini moja chodzi na 6 do 17 ale zabieram ją ok 15 bo tęsknię hehe;) już wyciągneła wszystkie sukienki i moje szpile i chodzi po domu haha

reklama
Kuźwa wiem ze marudze.... Ale ja mam dość bycia w ciąży jak pomyślę ze to dopiero 24ty tydxien to słabo mi się robi ze jeszcze tyle czasu tego "błogosławionego" stanu przede mną... Zaczyna się sikanie co 5 min o zgaga całymi dniami i to dopiero początek ;(

Do góry