reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

reklama
Jezyk no ja dziś rano wstałam i wiedziałam że dziś nie może zabraknąć racuchow u nas w domu :)

Sku.rwy.synskie racuchy mi wyszły! Serio puszyste jak moje włosy :D jak zjem wrzucę wam przepis szybki, łatwy i superaszczy :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
alecta, u mnie ze sprzątaniem to samo :-( Natyram się i tego samego dnia syf :-( A najbardziej mnie wpienia zalana podłoga w łazience :-(

jeżyk, kupiłam ten Sinupret, zobaczymy, co będzie, bo już nie mogę słuchać tego nosowego mówienia :-( Mam w domu Nasonex, ale to chyba raczej nie na zatokowy katar :-(

bada, ze mnie tak płynie, jak na rowerze jeżdżę, za każdym razem już mam schizy, że krwawię, a to po prostu więcej śluzu ze mnie wypływa i tak mokro i ciepło :-D

karpanna, ja czasem przy smarkaniu mam problem z trzymaniem moczu :-D

Doggi, MAŁPO JEDNA!!! Chcę racuchów :-:)-:)-(

Mam dziś dość - przed 10 pojechałam z Młodą i moimi rodzicami na grzyby, pół wiadra kozaków i pół wiadra opieniek :-D
Później szybka wycieczka do mojej babci po żarcie, a po powrocie szybki obiad i ogarnianie ciuszków.
Teraz idę się ogarnąć i chyba idziemy do babci męża, przyjechała baaaardzo nielubiana przeze mnie rodzinka i trzeba się "pokazać" :confused:

Nulini- życzę żeby u Was tez sinupret się sprawdził. Tych kropli co piszesz to nie znam, nigdy nie probowalam.
Życzę cierpliwości podczas wizyty:)

hej Laski!

to w sumie pocieszające, że można uchronić rodzeństwo od wspólnych chorób :tak:

my już w domu. połamana jestem po tej drodze. mam dość, a jeszcze wieczorem na zakupy muszę skoczyć.

ale mi brzuch podskakuje :-):-):-)

miłego weekendu! idę się zakopać w tonie prania :szok: gdzie moja suszarka!? :no:

Nulini, fajnie, że jeszcze dajesz radę na rowerze :tak: też bym sobie pojeździła :tak:

Nulini oj tam małpo, one są tak szybkie do zrobienia ze tez możesz zrobić i rodzinka się będzie cieszyć u mnie poszły w trymiga :)
Jak nie lubisz nie idź do nich :p ja tak zawsze robie, a T yo jest na rękę bo on w ogóle nie lubi wychodzić w odwiedziny do rodziny :p

Jezyk przepis juz dałam jakbym coś zamotala w przepisie to pytaj bo ja piszę ostatnio jakbym miała brain demage :p

reklama
Do góry