reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Styczeń 2015

reklama
a ja zapierdzielam :-D poodkurzałam na parterze i piętrze+schody,umyłam podłogi,umyłam taras na dworze,powiesiłam pranie,robię zasmażaną kapustę do obiadu i już nie żyje,a zaraz muszę po Mikiego śmigać do szkoły

Doggi ja takim samym rosołem też się nie najem, ale jak robię zupe krem to tak, bo my lubimy takie mega gęste, że prawie łycha staje :-D
Teraz codziennie poluję na dynie, bo mi się strasznie kremu z dyni chce tylko kurcze na rynek jechać mi się nie chce, a tam bym pewnie już ładną dostała tzn ładniejszą niż w sklepie.

Hej wszystkim my dalej walczymy z temperatura 4 dzień :-/ lekarz twierdzi ze jakiś wirus bo Osluchowo itp czysta...

Najlepszego dla wszystkich które świętują :-)

Mój by mnie wysmial jakby zupę sama zobaczl haha :-D.w życiu by się tym nie najadl ;-)

Ja dzisiaj gulasz robie i pancakesy na kolacje ;-)

Co do rocznic my mamy w maju. 10 bycia razem i 3 ślubu w ten sam dzień ;-) w pierwszą byliśmy sobie w Toruniu w druga nie było nas stać na żaden wyjazd i skończyło się wielką kłótnia po której był seks na zgodę z którego jest mój nowy lokator w brzuchu :-D :-D :-D aż się boje tej trzeciej rocznicy :p

I więcej nie nadrabiam wybaczcie ;-)

Hej,

U mnie wszystko ok, byłam na półówkowym, córeczka pokazała pięknie tyłek, za to twarz zasłaniała.

Dziewczyny niestety muszę się ograniczyć na forum bo wiem że mnie ktoś znajomy podczytuje, mimo że nie piszę tu nie wiadomo czego to bardzo źle się z tym czuję. Znalazł mnie po nicku którego używam w wielu miejscach i teraz co coś napiszę to zaraz mam odpowiedź w życiu realnym co mnie irytuje. Najpierw myślałam że mam jakieś schizy ale wiem że nie. Może kiedyś jak będzie jakieś forum zamknięte to mnie zaprosicie i będę mogła znowu korzystać;) Myślałam nad zmianą nicka ale to bez sensu tak się tajniaczyć bo wyszłoby czy wcześniej czy później.

reklama
Do góry