Mi sie dzisiaj snilo ze ktos mnie za wlosy ciagnal
ale dalszej czesci nie pamietam
Doggi wiem ze nie ma nic gorszego niz placzaca obok dziecka mama
dlatego moze Ł bobasa bedzie odprowadzal
Moj Ł ma od 4 urlop do 12 chyba. Ale przyjezdza tesciu wiec bedziemy dzialac w mieszkaniu. Dzisiaj bylismy w sadzie i w banku i niby pieniadze juz poszly ale sprzedajaca cos marudzi ze chyba jej nie pasuje by dzis dac klucze :-\ przy okazji bylismy u Ł w pracy i kupilismy juz materac i koldre do sypialni :-)
Gosiane moze cos w tym jest. Jednak dziecko sie przyzwyczaja ze cale 2lata siedziala z mamusia a tu nagle z dnia na dzien do zlobka czy gdzies.
Marcioszek ja dzis doczytalam gdzies ze od 6tego miesiaca juz w ogole stres to najwiekszy wrog, ze trzeba zwolnic, wypoczywac itp :-) no i jesli ktos ma w pracy kijowa atmosfere to obowiazkowo L4.
Stokrotka tez takie sny miewalam :-\
Doggi wlasnie tez to czytalam, ze jak chodzimy to bobas smacznie spi. I chyba dlatego tez dzieci lubia byc pozniej noszone i kolysane, bo 9 mcy tego doswiadczaly :-)
Marcioszek ja tez sobie nie wyobrazam suszenia zima. Poki co bedzie pokoj na to przeznaczony ale jak wszystko zrobimy to masakra jakas.
Tasia ja mam zlobek 15km od miejsca zamieszkania, jeden prywatny i chyba jeden publiczny ale ceny w sumie podobne jak patrzylam.
Ja tez cale noce sie krece z boku na bok :-\
Ja dzis mialam taki napad goraca ze ludzie w kurtkach a ja na ramiaczkach i upocona jak prosiaczek ;-)
Kurcze zeby czlowiek wygral w totka to nie tylko suszarke by sobie kupil ;-)
U mnie w domu przewaznie chlodno. Za to u Ł rodzicow zima wszystkie grzejniki na 5 i okna zamkniete. Wiec jak my przyjezdzamy to tak by nie widzieli zakrecamy i otwieramy okna bo nie ma czym oddychac
Megami my co do pryszmica czy kapieli tez mamy problem bo ma ciagle goracej wody dolewam a Ł sie drze ze mam wylaczyc bo go parzy
Emilchen ja tez mam ten problem. Chyba nieoplaca sie kupowac na dwa miesiace wielkich kurtek itp a moj Ł mojego wzrostu wiec wiekszego nie mam :-\ swetry i spodnie to chyba pol biedy, mi ske wydaje ze z kurtka najgorzej :-(
Ja licze na to ze bedzie mi cala zime tak goraco jak teraz ;-)
Aaaa i babcia Ł zrobila pyyyyszny zur! Mniam!