reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
A ty taka zdolna sama nie mogłaś sobie uszyć? ;-)
Tak myślę co by tu zrobić na przyjazd teściowej na obiad...
Tak myślę co by tu zrobić na przyjazd teściowej na obiad...
agulqa_b
Fanka BB :)
A ja nie wiem o co chodzi z tymi poduchami? Chyba cos mnie ominelo :-(
Femme oczywiscie dostalam zje*** ze oni mi zrobili a mi ciagle zle
A co do notariusza to dzieki wszystkim :-) jeszcze tylko musimy do sadu w pon jechac, pozniej do banku i jak dobrze pojdzie to we wtorek bedziemy miec klucxe
Femme oczywiscie dostalam zje*** ze oni mi zrobili a mi ciagle zle
A co do notariusza to dzieki wszystkim :-) jeszcze tylko musimy do sadu w pon jechac, pozniej do banku i jak dobrze pojdzie to we wtorek bedziemy miec klucxe
femme fatal
Mama Ninki :)
Tasia001
Fanka BB :)
Agulqa jeszcze trochę i będziesz na swoim. u mnie gotuje tylko ja. Ma to takie plusy, że zawsze jest coś na co mam ochotę
Alecta ale zaszalałaś z sprzataniem
Jezyk a ja zgadłam, że barszczyk bo u mnie też miał być, ale po pobraniu krwi byłam tak głodna i śpiąca, że na targ nie poszłam.
Alecta ale zaszalałaś z sprzataniem
Jezyk a ja zgadłam, że barszczyk bo u mnie też miał być, ale po pobraniu krwi byłam tak głodna i śpiąca, że na targ nie poszłam.
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)
Hej dziewczyny!
Agulqa gratki! Już niedługo klucze, wow!
Ja wykorzystuje czas bycia z jednym dzieckiem i nie mam chęci na kompa. Wieczorami doczytuję, co u Was :-)
Mi zachciało się być dobrą panią domu i ogarnąć mieszkanie - już po odkurzaniu tak mnie kręgosłup boli, ale zrobiłam co nieco i teraz schylać się nie mogę głupie te baby czasem To dowód na to, że powinnam leżeć i pachnieć, tylko jak przekonać do tego męża
Agulqa gratki! Już niedługo klucze, wow!
Ja wykorzystuje czas bycia z jednym dzieckiem i nie mam chęci na kompa. Wieczorami doczytuję, co u Was :-)
Mi zachciało się być dobrą panią domu i ogarnąć mieszkanie - już po odkurzaniu tak mnie kręgosłup boli, ale zrobiłam co nieco i teraz schylać się nie mogę głupie te baby czasem To dowód na to, że powinnam leżeć i pachnieć, tylko jak przekonać do tego męża
Agulqa, gratulacje! Strasznie sie ciesze za Was, mega uczucie jak wkoncu sie wchodzi do wlasbego gniazdka, nawet jak najblizsze tygodnie wygladaja jak mieszkanie na budowie. U nas tez juz sie powoli popycha do przodu, moze za jakos miesiac tez dostaniemy klucze do no we go domu. Juz sie nie moge doczekac, uwielbiam remonty
Ok skończyłam bluzę! Teraz idę na jakuby bo głodna jestem ze hej
Spód nie jest wykończony bo moja sis nie chciała ja miałam inny plan ale cóż w końcu to dla niej i na zdjęciu nie widać ze: kolor to bardzo soczysty limonkowy a rękawy są z materiału pikowanego
Spód nie jest wykończony bo moja sis nie chciała ja miałam inny plan ale cóż w końcu to dla niej i na zdjęciu nie widać ze: kolor to bardzo soczysty limonkowy a rękawy są z materiału pikowanego
Załączniki
reklama