reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2015

Femme bardzo wygodna i wiem ze jsk zrobi się chłodniej to nie będę jej na krok zostawiać bo ten polarek cieolutkki i jak leżę na niej to aż mi się gorąco zrobiło :)

reklama
A ja nie wiem o co chodzi z tymi poduchami? Chyba cos mnie ominelo :-(

Femme oczywiscie dostalam zje*** ze oni mi zrobili a mi ciagle zle :p

A co do notariusza to dzieki wszystkim :-) jeszcze tylko musimy do sadu w pon jechac, pozniej do banku i jak dobrze pojdzie to we wtorek bedziemy miec klucxe

O taki :-D

Cholera trochę cieplej się zrobiło i od razu pełno much...Zwariuje

Załączniki

• 1409323356460.jpg
    1409323356460.jpg
    8,7 KB · Wyświetleń: 31
Femme właśnie z pluszakami nie umiem się dogadać juz lepiej mi idzie szycie ubrać niż takich rzeczy ;)

Agulqa_b nie ominęło ;) na Facebook zajrzyj to zrozumiesz ;)

Agulqa jeszcze trochę i będziesz na swoim. u mnie gotuje tylko ja. Ma to takie plusy, że zawsze jest coś na co mam ochotę:-D

Alecta ale zaszalałaś z sprzataniem

Jezyk a ja zgadłam, że barszczyk bo u mnie też miał być, ale po pobraniu krwi byłam tak głodna i śpiąca, że na targ nie poszłam.

Hej dziewczyny!

Agulqa gratki! Już niedługo klucze, wow!

Ja wykorzystuje czas bycia z jednym dzieckiem i nie mam chęci na kompa. Wieczorami doczytuję, co u Was :-)
Mi zachciało się być dobrą panią domu i ogarnąć mieszkanie - już po odkurzaniu tak mnie kręgosłup boli, ale zrobiłam co nieco i teraz schylać się nie mogę:baffled: głupie te baby czasem :-D To dowód na to, że powinnam leżeć i pachnieć, tylko jak przekonać do tego męża :-D

Agulqa, gratulacje! Strasznie sie ciesze za Was, mega uczucie jak wkoncu sie wchodzi do wlasbego gniazdka, nawet jak najblizsze tygodnie wygladaja jak mieszkanie na budowie. U nas tez juz sie powoli popycha do przodu, moze za jakos miesiac tez dostaniemy klucze do no we go domu. Juz sie nie moge doczekac, uwielbiam remonty :)

Ok skończyłam bluzę! Teraz idę na jakuby bo głodna jestem ze hej ;)

Spód nie jest wykończony bo moja sis nie chciała ja miałam inny plan ale cóż w końcu to dla niej :p i na zdjęciu nie widać ze: kolor to bardzo soczysty limonkowy :) a rękawy są z materiału pikowanego :)

Załączniki

• 1409326545638.jpg
    1409326545638.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 35
reklama
Do góry