reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

witam i nieśmiało do was pukam:)

Na razie widzę bladą kreskę druga i boję się uwierzyć, że po 10 miesiącach starań (z 2 miesięczną przerwą, bo nie chciałam rodzić w listopadzie i grudniu:) się udało. Jak uwierzę to wtedy na dobre się rozgoszczę u was, a póki co nieśmiało się witam:)

Jeśli bladzioch się umocni to mój termin będzie na 25 stycznia:)

Moniczka, Michalina: ja z pierworodną córą miałam termin na 28.12 i zaciskałam nogi, bo koniecznie chciałam dotrwać do 1.01 i się nie dało - wody odeszły i klops - trzeba było rodzić;) Z perspektywy czasu to mówię- najważniejsze, że zdrowa i nie umęczyła mamusi porodem, a reszta to wątki poboczne:) ale jak juz wiedziałam, ze rodzę to płakałam mężowi, że ja chciałam w styczniu:p
fiuu: u mnie też jest na razie bladziutka druga kreska, ale jest. Do okresu to ja mam jakieś 2-3dni. Jak do nd nie przyjdzie to uwierzę! na razie nie dowierzam :)
panna.nikt: przykro mi - trzymaj się dzielnie!
mea_osi: mamy córki z tego samego roku, miesiąca - baa wyprzedziłaś mnie o dzionek:p

miłego dnia wszystkim!

reklama
panna.nikt, bardzo mi przykro :-(

agagsm, to będziemy równo szły :) mi ovufriend wyliczył termin na 24 stycznia :)

Mikołaja urodziłam już daawno temu, i już chyba zapomniałam jak to jest być w ciąży :tak:

Hej dziewczyny:-) ja starałam się rok. 5 maja zobaczyłam dwie kreski na teście. Potwierdziłam również betą. Dzisiaj idę do lekarza zobaczyć czy wszystko ok. Strasznie się boję. 5 maja robiłam bete i wyszła 548, wczoraj zrobiłam z ciekawości i wyszło 13 100. Mam nadzieję że wszystko będzie dobrze:-)

dzisiaj z porannego blada kreska wyszła. widoczna lepiej jak test wysechł. dla pewnosci musze powtorzyc za 2-3dni,bo kreskę widać ale jak probowalam zdjęcie zrobic, to jeszcze nie lapie telefon takiego bladziocha. termin wypada na 22.01 ....

Witam! U mnie w poniedziałek 2 grube krechy! Wczoraj byłam i gina i widziałam malutki pęcherzyk. Pani doktor była w szoku że w ogóle było cokolwiek widać :) jest mały pęcherzyk, a 5 czerwca kolejna wizyta wtedy może będzie już serduszko:)

cZESC dołacze sie już chyba, mialam czekac do wizyty u lekarza, no ale widze tu kolezanki ze staranek wiec bedzie milej :-)

Ello , czyli juz pecherzyk widac super, ja mam nadzieje ze 27.05 juz serduszko uslysze :-)

Witaj Sylka :))))
usłyszysz :)) na pewno :)))

Ja dzis zmęczona mimo ze tylko 4 lekcje. Coraz bardziej zaczynam myśleć o tym czy plan pracy do listopada to dobry pomysł. Dziś na szczęście tylko raz mi było niedobrze jak weszłam po takich perfumiarach do klasy :( o matko zapach jak z perfumerii kiepskiej jakości. A do tego nie mam jak wyjśc jak mi niedobrze tylko muszę trzymać fason i udawać że wszystko super ekstra ;).
No i wizytę mam jednak na 29 maja bo za tydzień mam radę w szkole a nie chcę jeszcze mówić o ciązy.
Byle do końca czerwca. Tylko 1,5 miesiąca. Dam radę :))

Na razie widzę bladą kreskę druga i boję się uwierzyć, że po 10 miesiącach starań (z 2 miesięczną przerwą, bo nie chciałam rodzić w listopadzie i grudniu:) się udało. Jak uwierzę to wtedy na dobre się rozgoszczę u was, a póki co nieśmiało się witam:)

mea_osi: mamy córki z tego samego roku, miesiąca - baa wyprzedziłaś mnie o dzionek:p

miłego dnia wszystkim!

hehe a pisalas na mamach grudniowych 09 ???

a co do staran - my nie robilismy przerwy ale szczerze powiem ze sie cieszylam jak dostawalam okres bo jak by kolejne dziecko sie w grudniu urodzilo to juz bylby totalny hardcore !!!!
moje siostry maja synow z grudnia ... do tego swieta mikolaj i w styczniu oglaszamy bankrudztwo !!!

u nas jeśli maluch sie przeciągnie dwa tygodnie to będę miała w lutym dwoje bo moja Kingulka jest z Lutego. My teraz bankructwo ;) w tym miesiącu urodziny bratanka J, w następnym moja sisotra, następny moja sistrzenica i ja, następny mąż , synek i dziadkowie J i jeszcze nasza rocznica cywilnego i nasz kościelny ;) aa i na 15 czerwca termin porodu ma moja bratowa :))
Na razie nie mówie o mojej ciązy. wymyśliliśmy z J ze powiemy mojej mamie i rodzeństu do pierwszym USG a teściowej , no cóż ja bym jej nigdy nie powiedziała. Pewnie jej powiem dopiero jak to będzie niemożliwe ukrywać ;)

reklama
panna.nikt wspołczuje bardzo..trzymaj się

Ja jestem juz po rozmowie z Szefową..calkiem ok to przyjeła..pogrtulowala...powiedziala ze trzyma kciukizeby wszystko bylo ok....no i powiedziala ze ma nadzieje ze wroce po urlopie 2-tygodniowym jeszcze do pracy...taaa....jasneee:p:-D:-D

Do góry