reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

o masakra Emilly :p ja chyba bym młodego pod pachę wzięła i spier.niczała jak najdalej od tej babki hehe. niezła ankieta... Mój 2 tygodnie temu ważył 7.800 więc teraz pewnie z pół kilo więcej.
dzięki Jaguś ;* mam nadzieję że nam się uda biznesik, bo moje marzenie to praca w domu :)

reklama
Hej:)

Tylko na chwilę żebyście wiedziały że żyje. Choć co to za życie :-)
Czasu brakuje na wszystko.
A tak na serio w miarę ok u nas. Nie pisałam bo starsza ma pociecha słodka urodziny miała i wyprawiałam w weekend.
Nadrabiam Was teraz wieczorami. Jeszcze 20 stron mi zostało. Lenusia ma się dobrze. Tak cudownie śmieje się na głos i gaworzy:) ale nadal lubi pokrzyczeć! Straszą siostra wręcz przepada za nią !

Witam
Jestem i żyje, choć ledwo. Panna tak mi dała dziś popalic, że słabo że zmęczenia się robiło. Mało śpię a przez to spać nie mogę.
Mąż już w drodze, będzie jutro wieczorem. Trochę może będzie mi lżej. Chociaż te 5 dni. Jutro chyba gluten zatestuje i zjem chleba bo mi bezglutenowy się skończył.
Spokojnej nocki

Vinga kciuki trzymam &&&&&&&&&&

Marika uff tak mi się lżej zrobiło jak napisałaś, że mąż wraca, wreszcie może troszkę odsapniesz :-)

Kurde założyłam ten instagram i przepadłam :-D

Vinga a jwdnak gips...2 tyg szybko minie ..buziam dla synka i powodzenia w otwarciu biznwsu ;)

Jagus a ja tak mysle ze jak mala malo przbrala to moze zwyczajnie przez upaly ?? Wtedy w piersiach mamy wiecej picia niz tuczacego jedzonka. Jak mala nie placze po jedEniu to najedzona ;)

Emilly wow !! Na sprzedaz haha... ale widocznje sprawdzaja ile kobiet sie pokusi na kase ;/

Dobra tort juz oblozony kremem i masa maslana jutro dekoruje ;)

Teczowe lody stygna sobie i to na tyle dzisiaj..ale jutro caly dzien mam no nie ?? A w piatek na 15 !! Dam rade.. musze . Tum czaaem ide spac jak maly da ;)

A toet dlugo sie zszedl bo dzis biszkopty pieklam a tort dwupietrowy bedzie..i mam 3 rozne rodzaje kremow hehe.
Na dole mam truskawkowy caly drugi blat jest smietana mascarpone i na to teuskawki... a drugie pietro ma krem cytrynowy ;)
No i jeszcE za malo smietany ubilam ... ale coz musze dojsc do wprawy a niby jak skork mam tylko 3 dzieci ;D malo urodzin w riku wypada hahaha ;)

Macie racje dziewczyny panika w tym momencie-właściwie w każdym momencie-jest najmniej wskazana.Muszę obserować czy się nie pogarsza itd

Kurde ja to przez te w wiekszości siedzenie w domu nabawilam sie choroby lokomocyjnej :-Doczywiście jako pasażer,gdyby nie fakt że mało przytulanek i anty tablety to bym myślała żem w ciąży jest :tak::eek:

Ania
ja nie mam,ale się zastanawialam nad inst weź podaj link kobieto :tak:

Hope zagladaj,masz mało czasu ale napisz od czasu do czasu co u Ciebie,fajnie że dzieciątko zdrowo sie rozwija i starszaczka bardzo za młodą.

Ja wczoraj też zaobserwowalam pierwszy taki smiech,ja mąż rozsmieszał Kingę,taki rubaszny hehehhhehehhehhehhee normalnie się chichrała :D:-Dsama byłam pojscana z tego widoku :) oj cudowne są te etapy,te zmiany jakie sie obserwuje jak ta istotka się zmienia,jej zachowanie,reagowanie no wszystko.

Mrika no wreszcie mężu wraca,zawsze to tydzień i coś odsapniesz,troszkę to jest odciążeniaPowodzenia z wprowadzaniem glutenu
Akuku ja na głodzie słodyczowym a Ty zapodajesz takie smakowitości sasasasasaa:eek::-D

Jaguś tak jak pisze Akuku to może własnie przez te temp doroslemu w taką pogoę nie chce sie zbytnio jeść tylko pić a takiemu maleństwu rownież,karmisz piersią i zawssze to dziecię ma jakieś wartości odżywcze a Kinga karmiona mm to nie chciala mleka zbytnio za to wodę chętnie i tez pewnie spadła z wagi.Dobrze,że przybiera na wadze a nie spada.

Mam pytanie do mam karmiących mm,bo to łtwiej jest skontrolować,ile Wasze dzieci zjadają na dobę i czy karmicie w nocy??bo ja się zastanawiam czy karmić np tak o 2 giej w nocy czy zakończyć karmienie o 23 ostatnie.

Kinga zjada tak 790ml 750ml teraz....

Teraz ta afera z tą ,,Deklaracja Wiary'' hmm będzie z tego zamiesznie pewnie

Ostatnia edycja:
Nisiso ponad 700 to niezly wynik, moja yez tak zjada. Ja ostatni raz karmie o polnocy, potem rano ale ostatnio to mala nie zawsze chce :-(

Nie rozgryzlam jeszcze jak z linkiem na jnsta ale moj nick to: mamanatalii to mozna latwo znalezc, wbijajcie! ;-)

Dobranoc hihi, spac nie moge :-(

Nisiao karm ostatni raz o 33 i patrz jak przybiera ;) jejku jak ty masz fajnie moj maly wisi na mnie cala noc !

Wczoraj przedz moim pojciem spac dalam emilkowi calpol i troche mniej sie budzil... co nir zmienia faktu ze od polnocy do 6 mial z 10 pobudek... ale to lepsze niz wyszenie na mnir cala noc z przerwa na zmianr cyca...
Cos czuje zr jak skonvzy sie zabkowanie to w nocy nadmiar pokarmu bedzie haha.

Glowa mnie boli..zaraz sobie kawke strzele ;) i zmykam do kuchni :)

Nisiao mowisz ze na glodzie slodyczowym jestes hehehe

Milego dzionka ;)

reklama
Hej hej!

Włączyłam dzisiaj Bajki Konradowi i położyłam Adriana na ziemi żeby sobie pofikał... poszłam zaparzyć kawy i wracam.... a tam?

DSCN0743.jpg

Normalnie rozczuliłam się... :-D Starszak poszedł położył się obok Adriana i razem oglądali bajki....

Emily ale numer.... bez kitu tylko dziecko pod pachę i uciekać :-D

Vinga
oby te nóżki zanim zacznie chodzić się wyprostowały... biedna ty razem z Gabrysiem musisz się wymęczyć z tym gipsem... :-(

Nisiao
no własnie słuchan na temat tej deklaracji wiary... kurcze to już było dawno w prawie... lekarze niemal od zawsze mogli odmawiać zabiegów typu aborcja in vitro czy po prostu antykoncepcji jeśli to nie jest zgodne z ich sumieniem. Zrobili teraz tyko to że możemy wcześniej sprawdzić kto taką deklarację podpisał... ale nic nowgo tu nie wprowadzili...

Akuku
mmmm... smakowitości :-) oj ja ostatnio mam straszną chętkę na słodkości :-)

Jaguś
ważne że maluch przybiera... nie wyrzucaj tak sobie tego... nic się złego nie stało :-) Nadrobi!

Hahaha Hope czuje się bardzo podobnie! Żyje ale co to za życie... :-D

Załączniki

• DSCN0743.jpg
    DSCN0743.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 62
Do góry