reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Monika hehe dzieki ;) szkic robil m ja tylko malowalam ;);)

A pomysl ? Pamietam jak w szkole mielismy przyczepianie ogona z chusta na oczach ;) mysle ze dzieciom sie spodoba ;)
No i czytalam na necie zabawy na urodziny itd ;)
A mlodziutka to ja jestem hehe mam 25 lat ;) tzn. Bede miala we wrzesniu hehe ;) i juz 3 dzieci na "stanie"
A zdjecia juz niewiarygodne ..teraz troche wieksza jestem haha

Kurde caly czas niemoge sie ogarnac i prucz Klapoucha nie mam nic...mialam dzis robic cake popsy i piec boszkopta ;(

Jeszcze musze zakupy jutro zrobic i o medalach nie moge zapomniec ...
Jutro pewnie spedze caly dzien w kuchni ;)
W piatek tez...a w sobote juz tylko sie bedziemy szykowac. Alex sie nie moze doczekac;)

reklama
Sylka, pomarańczowy, z tego co widzę na zdjęciu - taki sam :-) a co z niego pijecie?
Akuku, woooow :-)
Szymo dziś większość dnia jadł i spał i jadł śpiąc i spał jedząc. Aż się trochę stresuję...ale może to przez pogodę? A wysypka niewiadomego pochodzenia trwa sobie :-(

Marika no i wtedy jak ten kaszel nie pzechodził pojechałas do szpitala..:no:u nas po zastrzykach mialam wrażenie,że się wszystko wyciszyło i jakoś wczoraj coś tak z 5 razy no i teraz zjadla w nocy i odkaszlnęla i też tak jak odkaszlnęla to aż zatrąbiło,ale to tylko raz.zobaczymy jutro jak to będzie wyglądać.
nie chcę też bez powodu pchać się do przychodni i ją narażać niepotrzebnie,może panikuje,ale jak te zastrzyki akurat by nie pomogły to ja już nie wiem co innego by pomoglo...boję się...:-(

Marika no i wtedy jak ten kaszel nie pzechodził pojechałas do szpitala..:no:u nas po zastrzykach mialam wrażenie,że się wszystko wyciszyło i jakoś wczoraj coś tak z 5 razy no i teraz zjadla w nocy i odkaszlnęla i też tak jak odkaszlnęla to aż zatrąbiło,ale to tylko raz.zobaczymy jutro jak to będzie wyglądać.
nie chcę też bez powodu pchać się do przychodni i ją narażać niepotrzebnie,może panikuje,ale jak te zastrzyki akurat by nie pomogły to ja już nie wiem co innego by pomoglo...boję się...:-(

Kaszel może utrzymywać się do 3 tyg. Laura była ponad 3 tyg była na zastrzykach. Po tych 8 dniach kontrol i szpital. Skierowanie trzeba mieć

Heeeej!
Dzisiaj cała noc młody spał z nami skopał mnie jak zawsze a m głaskał po ramieniu no cóż jestem ten szczerej niżej najwyraźniej ;)

Pogoda okropna ciagle leje 5* a szkoda bo dzisiaj wielkie święto w de i m w domu a tu nawet nie ma jak wyjsc :/

Miłego dnia !

Hej:) Przepraszam że tak tylko o sobie.
My po szczepieniu i jakoś tak średnio zadowolona jestem:-( Lekarz powiedział, że mała malutko przybrała od ostatniej wizyty i fakt - 17 kwietnia było 4700, a dziś po prawie 1,5 miesiąca 5300, więc 600 g w 6 tygodni to bez szału. Mówiłam mu, że nie wiem czy brakuje mi pokarmu, bo do tej pory myślałam że to wina ostatnich upałów ale od kilku dni mała za Chiny się nie mogła najeść z jednej piersi, co karmienie to obydwa cyce... Powiedział, że już ma 4,5 miesiąca więc mam zacząć rozszerzanie diety... Stwierdził, że lepiej tak niż dokarmiać mm. Trochę mam mieszane uczucia że to za wcześnie, ale w takim razie powoli zaczniemy. Kurczę, zła jestem na siebie że nie pomyślałam że jej brakuje a nie o picie chodzi...

Hejka :)

U nas też już po pogodzie... bleee

Jaguś więc może warto wprowadzić już coś, albo chociaż kaszki?

Nisiao ja się nie znam, ale może ona musi wykaszleć całą tą wydzielinę która jej zalegała? Nie panikuj tak :-)

Pustiszi a cóż to za święto u Cię?

Akuku jak ta przygotowania? Ale bym pojadła tych pyszności :) Weno zrób więcej i wyślij :-D

Akuku już nie bądź taka skromna :p Nie wyglądasz na te 25 lat, co najwyżej na 16 :* Ale ja to słabiutko z moją jedną jedyną Zosią przy Twojej gromadce, i szczerze Ci zazdroszczę, ale ja nie mam odwagi na takie decyzje narazie... Uszy do góry i do roboty! Urodziny same się nie zrobią :)

NIsiao też nie wiem co poradzić, mój tato brał te inhalacje z Pulmicortu i Berodualu ale to nie ma co porównywać więc nie wiem a bardzo chciałabym pomóc, trzymaj się!

Ania u nas tragedia z pogodą od wczoraj pada i pada i pada .... :( Zimno tak że trzeba w piecu rozpalić, Zosia spała dziś z nami w łóżku bo nie chciałam żeby zmarzła :)

Jagus dokarmianie to nic strasznego, spróbuj od jednej łyżeczki i zobaczysz czy dzieciaczek gotowy na ten krok :) trzymamy kciuki!

Staram się położyć małego potwora spać bo jestem głodna jak wilk :p a Ona od 7 nie śpi, ej powiedzcie mi czy wasze dzieci też tak mało już śpią? Zosia śpi dziennie ok 2-3 h to chyba mało jak na niecałe 5 miesięcy?

Pustiszi właśnie, co za święto? :)

reklama
Monika no wez no na 16 ??? Kurka jak sie postarzec ???
A z gromadka dzieci jest fajnie tylko trzeba chciec i lubiec ;)

Co do przygotowan...to narazie lista dzieci spisana i lista zakupow ;) zaraz do sklepu i zatapiam sie w moim krolestwie ;)

U mnie kolejna noc z rzedu gdzie Emil od polnocy do rana wisi na mnie niemal bez przerwy... wczoraj fwa razy calpol podalam raz wieczorem raz w nocy... na wieczor pomoglo i zasnal w nocy nie pomoglo... zabki mu ida i widze ze boli go...cycki mnie bola wyzute sa bo smoczek nie daje rady w nocy ;( az mnie sutki bola tak jak na poczatku karmienia... na oczy ledwo widze ... ale ... co nas nie zabije to nas wzmocni :)

Milego dnia

Do góry