reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

No to musze zapytac czy chrzestna kupi bo mama moja juz synka swego uświadomiła :)
Trafi mnie cos 4 dni lata tydzien leje i zaraz bedzie słońce i zaraz znowu 2 tyg lać bedzie kurna no !!

reklama
Sylka pracuje na jerzmanowie a mieszkamy za leśnicą więc nie było tragedii jak wracał ale widziałam zdj to masakra jakaś, widziałaś fotkę jak ktoś kajakiem po ulicy pływał? Zosia ma takie coś gdzie jest siateczka i tam się wkłada owoc a z drugiej strony dziecko ma sobie trzymac i ćwiczy gryzienie w bezpieczny sposób :) Polecam bo mała miała kawałek banana a radość przez pół godz bezcenna :) Szkoda że tak szybko do pracy wracasz ale fajnie że żłobek już jest i masz mozliwość poznania opiekunek :)
SIATECZKA DO PODAWANIA POKARMU gryzaczek Canpol (4215590808) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Też się zastanawiam nad kubeczkiem dla Zosi, warto już ?
Buziaki na 5 miesięcy! :**

Pustiszi wow jak wywija nóżkami :p U nas chrzestna ubiera, a chrzestny kupuje szatkę i świecę

Yoanna polecam ten gryzak, bo radość niesamowita i pół godziny spokoju dla mamy :)

Niaiso to prawda ze z karmieniem każdy inaczej mówi, mi teściowa kazała dawać rosół po 2 miesiącach... A ja robię po swojemu :p Nie chcę za szybko ale też nie zwlekam , lekarz nam poradził wprowadać od ok 3,5 miesiąca ze wzg na niskie przybieranie na wadze i w końcu moja córa ma poliki jak każdy maluch mieć powinien! :D Dziś jadłam czekoladę mleczną a Zosia tak chciała że dałam jej liznąć, o jaka zadowolona była :p Fajnie że Twoja Kinia też zaczęła jeść więcej mleczka :*

Fifka WOW, toż to już pół roku minęło odkod czytaliśmy wiad że urodził się pierwszy "styczniowy" maluszek! Dużo uścisków dla Adrianka :**** I z każdym zdj jest piękniejszy! Czyżby zjadał arbuza? No jak słodko :D U nas na imprezach też na ogół jest alkohol ale w najbliższych miesiącacg wszystkie okazje spędzamy kameralnie więc na chrzcinach też tylko obiad, ciasto i tort :(

Elama u mnie ZOsia owoców ze słoików też nie lubi tylko świeże wchodzą w grę :)

U Nas słonce deszcze słonce deszcz a w ogródku milion chwastów :p

Dziekujemy raz jeszcze wszystkim za zyczonka :-) Yoanna to macie taki sam kubek niekapek jak my, jaki macie kolor?? Monika za Leśnica to blisko w sumie , bo my koło stadionu mieszkamy do Leśnicy mamy 6km. Musimy jakies spotkanko zoorganizowac,:-) A kubek jak mu sie uda przechylic to sie napije a jak nie to ja mu pomagam,a poza piciem to lubi go dziaslekami gryzc. Fajna ta siateczka na owoce, to moze byc ciekawe doswiadczenie. Aniaa i Pustiszi w Pl tez pogoda nie duzo lepsza, bylo upalnie, teraz ulewy , nie moze sie ta pogoda zdecydowac, czuje ze bedzie deszczowe lato.

Monika
moj Kinga na wadze też rewelacyjnie nie przybiera,dlatego ja bym jej chętnie wprowadziła już zmiane jakąś,pediatra w zasadzie jakoś nie uasadnila dlaczego poczekac jeszcze,no ale poczekam tydzien jeszcze.

Załamana jestem :no: Kiga zakończyła w niedzielę zastrzyki Zinacef TO BYŁ DOKŁADNIE,JESZCZE MAMY INHALACJE DO JUTRA BERODUALEM i wiecie ona dziś może z 5 razy kaszlnęłla,nie był to kaszel brzydki itp ale zastanawiam się czy na tym etapie nie powinien juz w ogóle zaniknąć,boje się że jej sie coś nawraca,plakać mi się chce że leczenie byc może nic nie dało :no:
Może po leczeniu kaszel sie jeszcze może utrzymywać sama nie wiem :no:boję się,że się to nawróci,normalnie mi się odechciało wszystkiego....

Monika
moj Kinga na wadze też rewelacyjnie nie przybiera,dlatego ja bym jej chętnie wprowadziła już zmiane jakąś,pediatra w zasadzie jakoś nie uasadnila dlaczego poczekac jeszcze,no ale poczekam tydzien jeszcze.

Załamana jestem :no: Kiga zakończyła w niedzielę zastrzyki Zinacef TO BYŁ DOKŁADNIE,JESZCZE MAMY INHALACJE DO JUTRA BERODUALEM i wiecie ona dziś może z 5 razy kaszlnęłla,nie był to kaszel brzydki itp ale zastanawiam się czy na tym etapie nie powinien juz w ogóle zaniknąć,boje się że jej sie coś nawraca,plakać mi się chce że leczenie byc może nic nie dało :no:
Może po leczeniu kaszel sie jeszcze może utrzymywać sama nie wiem :no:boję się,że się to nawróci,normalnie mi się odechciało wszystkiego....

U Laury po 8 dniach leczenia zastrzykami z Zinacefu kaszel był identyczny jak przed leczeniem. Żadnej poprawy.
U was po infekcji kaszel może się utrzymywać. Po berodualu rób inhalacje sama solą 3 razy dziennie do ustąpienia kaszlu

SIVA tez pierwsze słysze że czysty gluten

ANBAS sto lat

YOANNA my też dziś w domciu bo tak wiało że łeb urywa, a mała jakiegoś gluta choduje więc kisiłyśmy się w domciu

Co do świec i sztek u nas jak NISIAo pisze chrzstny świczka mamuśka szatka

NISIAO zdrówka

Kto chce zobaczyc klapouchego ?? ;)

Załączniki

• 1401308855613.jpg
    1401308855613.jpg
    31,9 KB · Wyświetleń: 41
  • 1401308877347.jpg
    1401308877347.jpg
    33,9 KB · Wyświetleń: 36
reklama
Akuku pięknie Ci to wyszło! Świetny pomysł na zabawę :D Skąd bierzesz natchnienie? Dziękuje za zaproszenie i muszę Ci przyznać że wyglądasz strasznie młodziutko na fotkach! Kurczę tylko pozazdrościć! Nie biorą Cię za siostrę Twoich łobuzów? :**

Do góry