Sylka pracuje na jerzmanowie a mieszkamy za leśnicą więc nie było tragedii jak wracał ale widziałam zdj to masakra jakaś, widziałaś fotkę jak ktoś kajakiem po ulicy pływał? Zosia ma takie coś gdzie jest siateczka i tam się wkłada owoc a z drugiej strony dziecko ma sobie trzymac i ćwiczy gryzienie w bezpieczny sposób
Polecam bo mała miała kawałek banana a radość przez pół godz bezcenna
Szkoda że tak szybko do pracy wracasz ale fajnie że żłobek już jest i masz mozliwość poznania opiekunek
SIATECZKA DO PODAWANIA POKARMU gryzaczek Canpol (4215590808) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
Też się zastanawiam nad kubeczkiem dla Zosi, warto już ?
Buziaki na 5 miesięcy! :**
Pustiszi wow jak wywija nóżkami
U nas chrzestna ubiera, a chrzestny kupuje szatkę i świecę
Yoanna polecam ten gryzak, bo radość niesamowita i pół godziny spokoju dla mamy
Niaiso to prawda ze z karmieniem każdy inaczej mówi, mi teściowa kazała dawać rosół po 2 miesiącach... A ja robię po swojemu
Nie chcę za szybko ale też nie zwlekam , lekarz nam poradził wprowadać od ok 3,5 miesiąca ze wzg na niskie przybieranie na wadze i w końcu moja córa ma poliki jak każdy maluch mieć powinien!
Dziś jadłam czekoladę mleczną a Zosia tak chciała że dałam jej liznąć, o jaka zadowolona była
Fajnie że Twoja Kinia też zaczęła jeść więcej mleczka :*
Fifka WOW, toż to już pół roku minęło odkod czytaliśmy wiad że urodził się pierwszy "styczniowy" maluszek! Dużo uścisków dla Adrianka :**** I z każdym zdj jest piękniejszy! Czyżby zjadał arbuza? No jak słodko
U nas na imprezach też na ogół jest alkohol ale w najbliższych miesiącacg wszystkie okazje spędzamy kameralnie więc na chrzcinach też tylko obiad, ciasto i tort
Elama u mnie ZOsia owoców ze słoików też nie lubi tylko świeże wchodzą w grę
U Nas słonce deszcze słonce deszcz a w ogródku milion chwastów