reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Witam zimowo, u nas jutro ma padac snieg, ale temperatura juz dzisiaj byla zimowa.

Wcinam wlasnie manadarynki, piekie pachnie...swiatecznie :)

Ja mialam ta noc stresujaca, jak sie tylko polozylam zaczely mnie strasznie stopy swedziec i juz mialam niespokojna noc, bo odrazu pomyslalam, ze moze zaczyna sie ta cholestaza, pozniej jakos zasnelam, w dzien spokoj ale zobacze co bedzie dzisiaj wieczorem , jak bedzie powtorka to jutro jade po skeirowanie na badania na test watrobowy..bo bede sie tylko stresowac.

Wszystkim Kasiom sto latek, ja mam szwagierke Kasie:-)

reklama
Hej

Ja na chwilke.

Inomama to juz chyba u mnie pozadkow nie bedzie, bo maluch sie obnizyl czuje ze jest w kanale...strasznie mnie bola jego ruchy i dzisiaj troche skurczy mialam...
Nie moge dzis stac chodzic, siedziec wrr.

Mam dosc che juz styczen.

Milego wieczoru.

Ps wszystkiego najlepszego dla wszystkiach Kas.

witam wieczornie :)
dzięki za rady dotyczące odparzeń, na szczęście pomógł nam sudocrem na zmianę z pudrem :) drobne krostki pochowały się, tak samo zaczerwienienie znikło, teraz muszą się ranki pogoić
mały usnął więc siadam i nadrabiam forum :)
Delewarre to synek poważną rolę w jasełkach dostał :) gratulacje

miałam ponarzekać na Nataniela, że woli wszystkich oprócz mnie, ale filmik Pustiszi zamknął mi usta, strasznie się zryczałam :( i tu mi się przypomina mało delikatny tekst ciotki P, o wnętrzu macicy a nie dziecku (pewnie niektóre jeszcze to pamiętają)

Diablica super że córa wyzdrowiała i wszystkiego naj naj dla niej!!!
my też dziś ostatnią dawkę antybiotyku zażyliśmy.... a teściowa przychodzi i już chce go wziąć na dwór !! mądre niesamowicie

Anbas kurcze chorowitku :( współczuję co strasznie :( a może pojedz trochę czosnku (wiem że niezbyt przyjemne) ale może trochę cię wzmocni. co do tego spojenia łonowego to mam tak jak opisałaś :( masakra, czasem myślę, że się przez środek rozerwę :no:
Fifka zaradna z ciebie kobieta, ja chyba bym nie dała rady, studia+ciąża+ małe dziecko w domu.... chyba nie na moje siły
Sylka oooo mandarynki!!! chyba jutro swojego zmolestuję żeby mi zakupił mandarynkiii

my już w domku oczywiście, mały grzeczniejszy niż u dziadków (tam mu głupota odwala!!) był mały incydent rano ale to mi głównie puściły już nerwy... jadł kaszę i przyszła teściowa... więc ten już kaszy nie chce tylko do niej na ręce! więc ja wkurzona wywaliłam tą kaszę i w ryk że każdy jest lepszy dla niego niż ja.... już mi przeszło na szczęście, takie chwilowe załamanie

Vinga - miałam podobny incydent w weekend - w nerwach rzuciłam szklanką z colą o ziemię. No musiałam no! I nie powiem - ulżyło mi, aczkolwiek nie mam zamiaru już coli rozlewać, bo mycie podłogi kilka razy pod rząd nie jest fajne - a dalej mam wrażenie, że się klei

Oczywiscie kciuki zaciskam z całych sił! Mam nadzieje ,ze wszystko okaże sie OK.

Anbas popieram Vinge czosnek moze mało smaczny ale działa. a to najwazniejsze:)Ja zawsze czosnkiem sie w ciazy ratuje:)

Akuku mam to samo, brzuch mi opadł masakrycznie. Tyle w tym dobrego,ze nie boli żołądek i żebra. Za to czuje dyskomfort, ze jest tak nisko. Z toalety moge nie wychodzić bo 24 h "myśle"ze mi sie siku chce... No i jak siedze, to okrakiem, a brzuch w środku leży:)

reklama
Jutro HOPE ma dowiedziec sie wiecej lekarz malo mowil tylko ze cos miedzy lozyskiem a dzidzia mu nie pasowalo..

Przebadaja i mam nadzieje ze falszywy alarm ale dobrze ze szybka reakcja lekarza jest... Ale ja tez nie przypominam sobie takiego badania ani wzmiance o takowym :/

Do góry