reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Styczeń 2014 :)

Nie jeśli będziesz to stosować tak jak napisałam. Bo tam wtedy jej "zjadasz" bardzo mało... tyle co na języku. No i wiadomo... nie robić tego co 5 minut... ale w poprzedniej ciąży bardzo zgaga mi dokuczała i ta soda była jak zbawienie...

Pustiszi to bardzo się cieszę :-) bo nie miałam niczego złego na myśli!

Poprostu dziewczyny coraz częściej zamiast zapytać lekarza to się zamartwiają i piszą o tym na forum... a to jeststrasznie zaraźliwe i coraz więcej dziewczyn tym się martwi... a tak jak pisze to bardzo rzadko oznacza coś złego...

Ostatnia edycja:
reklama
hej Dizewczyny! widzę, że niektóre z Was już znają płeć :) my się wczoraj nastawiliśmy że dowiemy się w końcu kto tam mieszka a gin powiedział, że jeszcze za wcześnie ;/ to ja już nic nie rozumiem ;/ ale najważniejsze że zdrowe :D i mąż nagrał filmik z monitora USG i widać jak nasze Słoneczko tańczy :D

Hej dziewuszki:)))
Vinga gratulujacje dla Natanielka!!!!! Pewnie mama dumna jak paw. Nawet mi sie lezka zakrecila jak to napisalas, bo wyobrazilam sobie jak musi czuc mama kiedy jej dziecko ruszaaaa:)))

Co do tego panikowania, to prawda ze trzeba wyluzowac... ja na poczatku sie stresowalam, ale tez odpuscilam:)) Trzeba miec pozytywne nastawienie:)) I oczywiscie forum i styczniowki bardzo pomagaja w niestresowaniu sie:)))))))

Mi cos leci z sutków:/ Co to?? chyba za wczesnie na siare??? jak myslicie? Pozdrawiam

Przepraszam ,że tu na forum piszę o tym,myślałam tylkoo tym,że mże ktoraś z Was ma podobnie i nie jest to nic zlego.Sama sie zastanawiam czy dzWonic z tym do lekarza czy to nie pierdoła.Poza tym to fakt,czytam niepotrzebnie inne info i jakbym miala do tego sie stosowac to juz bym musiała jechać na IP.mIAłam wątpliwości czy to normalne,ze ruch czuje jakby w doLe brzucha a nie np pod pepkiem,wiec zastanawialam sie czy to nie twardnienie macicy.Fakt czasem mam takie miarowe pukniecie ale wyzej,prawie przy pepku i tez kojarza mi sie z czkawka u malego,widac jak brzuch drży.
Martwily mnie te ściski bezbolesne w macicy tak w dole,czy to normalne jest.
pewnie jestem panikara i wiem że zbyt analizuje kazdy objaw czy to dobrze,nie chcę też przeoczyć żadnego sygału,że może coś nie tak.
Mam nadzieję,że to iż tutaj napisałam na forum,nie jest dla kogoś urazą,bo tak jakoś to odbieram .....teraz mi niezręcznie...
PRZEPRASZAM!

Ostatnia edycja:
Tina nie za wcześnie :-D To siara! Mi też leci ale nie samo tylko jak naciskam. Z Konradem w ciąży nie leciała wcale ale ja w sumie miałam jeszcze mleko jak w ciąże zaszłam więc u mnie laktacja już trwa od... narodzin synka :-D

NO!! Mały padł... ide poczytać co naskrobałyście na innych tematach!

Nisiao NIE PRZEPRASZAJ BO NIC SIĘ NIE STAŁO! :-) Pewnie że nas pytaj! Po to tu jesteśmy żeby pomóc, ale nie nastawiaj się że to od razu coś złego i się nie denerwuj! Bo czytając twoje posty widać że się nakręcasz strasznie... naprawdę problemy w ciąży nie zdarzają się wcale tak często a z kolei bardzo często same sobie je wmawiamy.

Ostatnia edycja:
Kazdego ranka od jakiegos tygodnia mam plamy na koszulce... pieersi mam swoje dosyc duze, a teaz to juz wogole (chociaz nie wiem czy to ma znaczenie)
NIsao, dlatego nie mozna czytac tych wsszystkich stron itp . Moj na mnie krzyczy i zabronil mi wogole wchodzic na takie strony:))

tina ciesz sie mi tez sie lala siara w ciazy a potem mleko lecialo tonami po porodzie nei mówie ze to wyznacznik ale moze bedziesz miec duzo mleka ;)
vinga gratuluje :)) mi az serce stanelo jak luska stawiaala pierwsze kroki ;)!

reklama
fifi a o co chodzi z tymi skokami rozwojowymi w 1 roku zycia nigdy nei moglam tego zrozumiec ?
kaha tam jeszcze nei ma mlek a;))))siara powstaje narazie :)

Do góry