reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Styczeń 2014 :)

Siva Ty akurat nigdy nie dałaś odczuć ze mnie nie zauważasz :))))

Kasiu pamiętam jak poruszałaś ten temat ostatnio :) Ja myślę,ze to nasz ograniczony czas wolny jest sprawcą :)

Ja tez często wpadam jak Fifi się zabawi , chcę każdej coś napisać nagle mały mnie woła i koncze na szybko...

Ale kilka dni temu nawet pisałam ,że cofnęłam się do okresu ciązy i zatęskniłam za tym forum :tak:Jak poczyatłam jakie zgrane babeczki z nas były .

reklama
Hehe Blanka - jakoś sympatią kobiecą Cię darzę ;) ja to czasami nie zdążę pomyśleć, co napisać miałam a tu już gwiazda ma wymaga uwagi (jedna albo druga zresztą). Jak wrócę do pracy, to już w ogóle będzie wesoło - znaleźć czas dla dziewczynek, zabawę, odrabianie lekcji, na pogaduchy z mężem i trening. Każda z nas będzie pewnie wtedy mistrzynią logistyki :) dlatego teraz staram się dużo czytać, bo obawiam się jednak, że z czegoś będę musiała zrezygnować.

Blanka, Tina, Kasia ja zawsze wszystko czytam ale nie zawsze pamketam/mam czas by odpisac ;)
Tez nieraz moje posty pozostawaly bez odzewu:)

Ostatnio mniej pisze bo same wiecie ciaza ciaza..kto tam siedzi i nie chce was zanudzac :D

Blanka zdrowka dla Ciebie i Filipka..my tez ostatnio chorowalismy ;( emilek jjz zdrowy a ja jeszcze czuje kluche w gardle.

Tina pisz co slychac :)

Kasiu mnie Emil za sutek trzymal jak zasypial haha
Jak juz nie jadl oczywiscie.
Teraz juz tak nie robi ale dalej sie tuli i nie ma opcji by zasnal sam. Zasne za to z tatusiem wiec spoko :)

Jagus haha fajnie z ta minka , ale dobrze ze Julcia sie nie rozplakala ;)
A z tym ppdrapaniem to moze nastepnym razem posiedzcie troche czy pochodzcie pod klubem ?

Moj emis jak sie zlosci to tak macha rekoma jakby chcila wytlumaczyc mi ze powinnam mu pozwolic haha..
A zlosci sie jak mu zamykam pokoj chlopcow lub zabieram z toalety hehe

Co do nocnika to ja nawet nie probowalam jeszcze :) sprobuje tak od kwetnia.. ale jak sie nie uda to zostawie to na przyszly rok :) nie mam parcia :)

Co jeszcze mialam nie wiem ;)
Moja pamiec slaba w ciazy... zreszta ja i tak tylko o jednym mysle :p hahahahaha
Sama juz ze soba wytrzymac nie moge...
Nie wiem czy wam mowilam ze mozna poznac plec dziecka z usg w ok 12 tyg... wtedy nub jest ustawiony pod katem dk gory na chlopca a prosto na dziewczynke... u mnie jest prosto iii wszyscy ktlrzy sie na tym znaja wroza mi core ale to daje jakies 70% ze sie potwierdzi na usg :)

Oby!oby! Trzymajcie kciuki ;)
Zwariowalam juz haha..a mialam nie poznac plec do porodu buhahaha.

Blanka- ja mysle,ze nie tylko zawsze o czas tu chodzi...

Akuku- oj trzymam kciuki:) jakby byla corka to juz pelen komplet by byl:)

Akuku, bardzo mocno 3mam kciuki za Twoje pragnienie posiadania córki!!!!
Napisz jak Twój biznes słodki się kręci, bo jeszcze niedawno kleiłaś figurki po nocach. .. ale teraz, to mam nadzieję, że się oszczędzasz ;)
Ja właśnie leżakuję obok Lenki, czytam, piszę. Obiad już prawie gotowy, więc lenia karmię ;)

Akuku nie zanudzasz o ciąży pisz ile wlezie:) a nie pamiętasz pewnie ale ja w 12tyg się dowiedziałam ze Filip jest Filipem a nie Nela lub Pola:) o tym nubie dużo czytałam wtedy...

Kasia mniejmy nadzieje ze rozruszamy wspólnie to forum na nowo

Mój Filipas tez zasypiał trzymając za cyca o matko ile ja go razy chciałam oduczyć, teraz juz zasypia przytulają sie do mnie a beze mnie nie zaśnie.

Siva Ty to sobie tempo narzuciłaś niezłe :) mi ciągle zdaje sie ze dobą za krótka... Staram się dobrze organizować zawsze zupę gotuje z samego rana żeby później przy garach tyle nie sterczeć staram się każdego dnia być na dworze z dziecmi , z Natanielem tez czas spędzić, cos dla siebie zrobić chociaż glupia maseczkę, zabawiam się caly czas w to pomaganie dzieciaczkom co bywa czasochlonne i fb mnie pochlania a raczej mój czas ale warto zrobić cos dobrego dla tych maluchów.
Akuku Filip tez wścieka się jak zostaje wyproszony z wc ,potrafi pokazac fochy i nerwy... A Ty lepiej mów nam jakie imiona ci się podobaja:)

Ostatnia edycja:
Dla dziewczynki podoba mi sie Amelia, Lilia, Nataly, Kalinka, Zuza :)
A dla chlopca Marcel, Olivier, Kai,
I pewnie duzo innych ;) hehe

Blanka jakbys znalazla zdjecie z 12 tyg tk z checia porownam noby haha :)

Ja to caly czas do m mowie zobaczysz bedzie dziewczynka (jak w kazdej ciazy zreszta) a on ze chlopak hehe ;) choc bardzo pragnie corci jak i ja ;) ale caly czas nastawia mnie na synka. Choc wiem ze jak sie dowie ze cora to bedzie szalal z radosci jak i ja ! :)
Wspolczuje wtedy tej dziecinie malej ;) od urodzenia spinki gumki i opaski..sukienki codziennie haha ;)

reklama
Siva mojemu m sie chyba nic z tego nie podoba haha... Kai to mowi ze na slasku czy gdzis tak mowia na "gdzie"
Jakby sie zgodzil na Kai to wolalabym Kajtek :p
.ale co ja mowie bedzie dziewczynka i ja zawsze chcialam Amelia :) ale m tez przekonany nie jest . Nataly mu sie chyba tez nie podoba...ale jak bede znala plec to bedziemy rozmawiac...on i tak biedny juz wysuszone uszy ma bo ja caly czas cos gadam.. hahaha

Do góry