Monika ja daje pod moim okiem tak sciumka tego biszkopta az sie roztapia w buzce, w ogole od 2 dni na sniadanie daje mu biszkopcika w mleczku mm, bardzo mu to smakuje.
Kaczuszka gartulacje sredniej mezowi, do krzeslka jeszcze nie wkladam bo po perwsze Wiktor jeszcze nei jest stabliny a po drugie krzeselko drewniane po Dawidzie dalismy komus, wiec teraz trzeba zakupic znow, no ale wlasnie juz pisalam kiedys Dawid juz siedzial w krzeslku na pol roczku bo mam foteczki.
A fotelik mamy identyczny po Dawidzie ale mały jeszcze jezdzi w nosidelku.
Nisiao najpierw jednoskladnikowe, marchewka, brokul, kalafior, zielony groszek, pozniej owoce, jablko, banan,sliwka, morela i w kolejnym etapie laczysz kilka skladnikow czyli tak jak masz dynie zziemnaikami.
Akuku moj mial szczekajacy kaszel 2 tyg temu co bylismy o polnocy w calodobowej przychodni, okazalo sie ze to cos kratniowego na tle alergicznym, tygodniowe inhalacje i syropek przeciwalergiczny pomogly. A juz myslalam wtedy ze ma jakies zapal.oskrzeli. Juz po pierwszej inhalacji z pulnicortu przespal cala noc.
Ja tez zycze 5mscy skonczonych naszym babelkom. Ania ty w srode 6 a my w sobote, jej kiedy to zlecialo.
A tattooo super, odwazni jestescie, siva Twoj tez ma meggaa , ja to nie dalabym sobie zrobic ała, ne znioslabym:-)
Kasia dzieki za pozdrowionka, bawcie sie dobrze, przywiezcie rodzenstwo dla Areczka;-)Fajnie, ze macie pogode:-)
Moja dzidzia wlasnie zasnela. Ogladam Poszukiwany, poszukiwana, na TVN uwielbiam stare pl filmy:-)